26 Mei, 2012

ANWAR KEMALANGAN TINGGALKAN PEMADU YANG CEDERA?

Teman terbaca dalam satu blog yang ceritakan bagaimana Anwar yang angin satu badan bergegas balik ke Kuala Lumpur selepas yang hadir diceramahnya hanya lebih kurang 80 orang, dalam oerjalanannya semasa di Desaru beliau terlibat dalam kemalangan yang menyebabkan pemandu nya cedera, dia kemudian nya menyambung semula perjalanan dengan meninggalkan pemandu yang tercedera, cerita lanjut disini (KLIK)

Antara kandungannya...

Berita yang baru diterima, malang sungguh nasib Anwar Ibrahim, kerana kereta yang dinaiki beliau terbabit didalam kemalangan di KM 56.2 Lebuhraya Senai-Desaru yang nyaris meragut nyawanya sendiri.

Sebelum kejadian , Anwar mengamuk di majlis ceramahnya sendiri, akibat yang mendengar ceramahnya hanyalah kerusi yang dibiarkan kosong akibat penduduk berpakat beramai-ramai meninggalkan majlis.

Ceramah yang sepatutnya berakhir jam 12 malam setelah mendapat permit kebenaran berceramah hanya berlalu hanya kira-kira lebih kurang sejam sahaja. Ternyata Anwar semakin binggung kerana niatnya untuk mengucar kacir kubu kuat UMNO di Johor semakin tipis.

Kehadiran tidak sampai 80 orang semakin menyakitkan kepala Anwar,itu pun yang mengikut ceramahnya terdiri dari orang luar dari rombongannya sendiri. Alahai Anwar semakin pandir kerana rakyat kian menolaknya.

Ternyata ceramahnya di Kg Ghani Othman, Johor meninggalkan luka yang mendalam dan semakin serik anwar ingin berceramah disana.

Sikap Anwar hanya membiarkan pemandunya yang cedera ringan terlantar beberapa jam di tepi lebuhraya kerana beliau ingin bergegas balik ke Kuala Lumpur semula menunjukan Anwar seorang yang tiada hati perut.

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND