02 Mei, 2012

SETUJU KALAU SEMUA POLIS DIBUNUH?... KHALID ISMATH (PENGGANAS)

Kalau sebelum nie sekupang berkisar soal KETUA PEMBERONTAK dan KETUA PENGGANAS kali ni ketua Militan dan Rejim AMBIG 'A' pula semakin berani mengugut POLIS Diraja Malaysia. Nampaknya pakage pengganas tempatan lebih berani dari al qaeda memberi ugutan dan ancaman

Makin lama makin banyak bukti kita perolehi dan pendedahan terhadap perancangan tersusun kerana terdesak bakal menghadapi kekalahan di PRU 13 nanti... Bezanya PM Ds Najib dengan durian runtuh kepada semua lapisan rakyat, manakala Pakatan Rakyat dengan cara pengganas dan ugutan supaya makin ramai rakyat takut keluar mengundi nanti.

Paling strategik perancangan halus mereka untuk mengubah pemikiran rakyat supaya bergikir 10 kali untuk keluar mengundi dan kalau mengundi sekalipun terpaksa memangkah pembangkang kerana takut kekacauan berlaku.
Bukan itu sahaja memang sudah dijangka bila segala rusuhan dan pemberontakan yang dirancang itu akan berakhir bila muncul PENYELAMAT keadaan iaitu ketua pengganas Nuar Aljub. Seakan lupa kekecohan yang berlaku seperti BERSIH terpaksa menerima penyelamat rakyat yang sebenarnya kekecohan tersebut pun ciptaan dan rancangan dia jugak.

Ikuti pendedahan oleh bloggers double Y dalam blog nya....


"Saya setuju jika semua polis dibunuh. Kerana begini caranya mereka melayan rakyat. Jadi setiap kali demo, tidak ada rundingan dengan polis lagi. Lawan tetap lawan"
Kata-kata ugutan yang dikeluarkan oleh :
Nama : Khalid Mohd.Ismath
Jurusan : Tahun 2 pengajian undang-undang di UiTM Shah Alam
Umur : 22 tahun
Asal : Kampung Raja Uda, Pelabuhan Klang
Jawatan : Naib Pengerusi Kumpulan Aktivis Mahasiswa Independen (Kami)
Budak ini bukan sekali dua tunjukkan sifat biadap dan kurang ajar. Kebiadapan pelajar Tahun 2 Jurusan Undang-Undang UiTM Shah Alam ini semakin menjadi-jadi sejak demo di hadapan pagar UPSI ketika malam tahun baru.

Pelajar yang GAGAL dalam semester yang lalu ini, pernah melemparkan fitnah jahat kepada PDRM ketika kejadian demo di hadapan pagar UPSI dengan menulis cerita berbentuk fitnah di laman blognya.


FITNAH KHALID ISMATH KE ATAS PDRM KETIKA DEMO UPSI
Kali ini budak yang GAGAL dalam pelajaran ini cuba menghasut serta mengugut untuk membunuh semua anggota PDRM. Ketaksuban budak ini terhadap Anwar Ibrahim menyebabkan dirinya menjadi semakin biadap.

Sewajarnya pihak UiTM mengambil tindakan ke atas pelajar ini, kerana lebih lama pihak UiTM menyimpan pelajar berperangai biadap dan kurang ajar ini, saya khuatir fahaman 'gila' yang diamalkan beliau akan merebak dalam kampus tersebut.

Biarlah bapanya menempatkan beliau di IPTS lain yang mana kos pengajian untuk jurusan yang diambil mungkin mencecah puluhan ribu. Lagi kisahnya disini (klik)

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Klu DARAH Polis Halal utk Berok ni, maka DARAHnya pun HALAL untuk dikorbankan...Betul Tak!!!

Salfian Nawawi berkata...

Salam Perjuangan dari Sarawak,
Mohon budi tuan pautkan link tuan ke blog saya yang tak seberapa ini UnReportedNews™® http://theunreportednews.blogspot.com/ ,
Terimakasih.

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND