06 Mei, 2012

PERGHHH...TAK DAPAT LA UNDI UNTUK TANGGANG & PENGGANAS


Gila apa nak bagi undi pada yang gila nak jadi perdana meeteri dan sorang lagi gila nak jadi MB selangor, pasal nak sangat kuasa dan kaya maka mak bapak , bini, anak dan ugama tak pakai lagi dah, bukan setakat tu cara baik tak boleh dibuatnya cara pengganas, ada akai ka kita nak sokong orang yang rosak ni jadi pemimpin kita, malu sekarang ni kalau kita nak mengaku lahabau ni melayu.

Semua langgar batasan, adat dan resam tak pakai lagidah, langgar sesuka hati yang hendak, kongsi bini, tikam amoi, tikam siam, tikam belakang buat ler apa yang suka... Selagi suka buat jer, ada lebai atau mursyidol boleh sokong halalkan yang haram sekali pun dalam islam.

Tak ker perangai kimak ni nak kita angkat dia jadi pemimpin nombor 1, gila ker aper! Pada temantak kan merasa lah undi aku, tak kan teman bagi dia hancurkan negara teman,tak teman kasi dia hina ugama Islam dan sundalkan bangsa, tak kan merasaaku nak puji kalau perangai haram jadah nie,tak kan aku sokong dek sebab Yahudi banyak duit boleh tabur kat pencacai... Sorry yop teman tak hingin duit yahudi dan jadi pencacai yahudi

Kalau semalam sorang ibu menitis airmata harap anaknya bertaubat, satu malaya faham isi hati seorang ibu, tapi kalau ada yang cerca sifat ibu macam tu, sah ler anak derhaka dan memang layakler neraka untuk korang

Tu si kimak khalid ismath yang dipanggil POLIS kenapa bawak mak bapak, kenapa tak berani bertelor jangan pedulikan POLIS, bila dah kena macam nie, telor hilang ler pulak, jantan kecut ler pulak, rupanya mengundi punbelum dah jadi kepala demonstrasi siap pukul polis lagi... Ini yang kata BERSIH nak cerita soal hak pengundi.

Si gay sorang lagi ni pulak dah mula nampak berbalah,sigagap mula cuba pertahankan Menteri Besar dan diapulaknak hasil jadi macai serah segala, bini, belakang semua demi untuk balasan sebagai menteri besar, gilo ape kita nak bagi undi yang rosak akhlak, rosak akidah, rosak ugama, rosak moral.... Yang tentunya tak akan dapat la undi aku... Kahak ptuiiii!!!

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND