09 September, 2011

ADAKAH MAT SABU MENGHALALKAN DARAH PEJUANG MELAYU LEBIH HINA DARI KOMUNIS?

BARU SEKEJAP TADI SEKUPANG TERBACA ARTIKAL DARI SALAH SEORANG KUMPULAN SAHABAT YANG BARU MENYERTAI MEDAN BLOG SEBAGAI WACANA PEMIKIRAN SUPAYA BOLEH MENILAI SETIAP KEBENARAN, SEKUPAN NAK UCAP WELCOME TO TO THE CYBER WAR. SEKUPANG AMA TERTARIK DENGAN HURAIAN AP (ANGKATAN  PEMIKIR) YANG MENGHURAIKAN PERSOALAN TENTANG SIAP SEBENARNYA PEJUANG DAN SIAPA SEBENARNYA PENGKHINAT NEGARA YANG BERSENGKONGKOL DENGAN KOMUNIS DENGAN MENGHALALKAN DARAH PEJUANG BANGSA MALAH MENGHINA PENGORBANAN NYAWA MEREKA MALAH ANAK-ANAK KECIL MEREKA YANG TURUT TERBUNUH DALAM PERISTIWA BUKIT KEPONG. (KLIK SINI)


HALALNYA DARAH MELAYU...!!!


Belum pun habis isu tentang Mat Sabu menyatakan Polis Bukit Kepong adalah talibarut British, kini Mat Sabu sekali lagi cuba mengeruhkan lagi isu Polis Bukit Kepong dengan penyelewengan Fakta. Malam tadi Mat Sabu sekali lagi mempertahankan kenyataannya yang jelas cuba memesongkan fakta sejarah dalam ceramahnya di Bukit Jana, Taiping Di Markas Pas Bukit Jana bahawa kononnya membandingkan keadaan sebelum merdeka dan selepas merdeka. 

            Mat Sabu beria-ia benarnya menyatakan bahawa polis Melayu Islam yang bertugas pada masa sebelum merdeka adalah talibarut British dan tindakan Mat Indera yang mengetuai Rejimen Ke-10 Parti Komunis Malaya adalah betul sebagai seorang pejuangan kemerdekaan. GILA!!!!! Pada masa yang masa tidak menafikan kebenaran bahawa Mat Indera dalam buku tulisan Samsiah Fakeh (Komunis) dan Abdullah CD (Komunis) adalah seorang Pemimpin Parti Komunis Malaya.Adakah HALAL darah-darah Anggota Polis Islam yang berkhidmat di Bukit Kepong yang telah dibunuh oleh komunis yang di ketuai oleh Mat Indera??? 

Apakah HALAL bagi Mat sabu, darah-darah orang kampung Islam Bukit Kepong yang dibunuh oleh komunis yang di ketuai oleh Mat Indera???

Apakah HALAL bagi Mat sabu, darah-darah merah isteri-isteri dan anak-anak Anggota polis Islam Bukit Kepong yang dibunuh oleh komunis yang di ketuai oleh Mat Indera???

Dan kami percaya..”HALAL lah jawapan yang akan dikeluarkan atas nama sokongan undi Ultra Kiasu kepada Parti ysng mengaku islam itu. 


Dan untuk itu Persoalan yang paling besar  buat Timbalan Presiden Parti Islam Semalaysia ini atas kenyataannya bahawa kerajaan Malaysia ini adalah warisan dari penjajah British, maka atas nama warisan British...undang undang Negara ini adalah warisan British, Parlimen Negara ini juga didikan British ..

maka nyatalah Timbalan Presiden Parti Islam Semalaysia itu sebenarnya TALIBARUT ATAU PENGKHIANAT Warisan British kerana menerima gaji sebagai Ahli Parlimen Negara WARISAN BRITISH INI.

Juga Jawapan terbaik untuk PENGKHIANATAN itu ialah HALAL!!!!

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND