02 September, 2012

PAKARTAN RAKYAT KENA BERTINDAK SEGERA SELAMATKAN NEZAR DAN NUAR DEMI KEMENANGAN PRU 13

Mungkin ramai PakarTan Rakyad tidak menyedari atau terlepas pandang bila semakin hari mereka didedah atau diambang Kepupusan Pemimpin yang termahsyur untuk Party mereka kian ketara, sudah tiba masanya demi kekuatan dan kemegahan Party langkah segera atau tindakan drastik diperlukan bagi menjamin kemenangan mereka di PRU yang ke berapa tak tau ler, hishhh... Macam 16 September ler jugak yang tahun nya tak ketahuan bila...

Kena dan mesti mengambil tindakan terutama kesayangan palatkon utama yang bakal dinobatkan King dan Bendahara, memang bahaya dan dikhuatiri makin kuat Meroyan dan Merepeknya nanti double N nie nanti, manakan tidak, tidak mustahil dan sudah pun kita dengar desas desus bertiup kencang bila empunya badan sudah pun melahirkan hasrat untuk jadi Cik A gu tadika dan sorang lagi bakal jadi bomoh nombor bila selalu saja ayat rekanya kantoi... Bukan sekali tapi dah sampai tak terkira nampaknya dia gagal dalam siri Ceramah Temberangnya.

Demi perjuangan sudah tiba masanya untuk keldai cacaian kena bertindak demi menyelamatkan Party Kesayangan atau  agama party. Demi kebaikan juga sudah sepatutnya tindakan segera yang diperlukan terhadap dua individu agong Party

1. NUAGAY atau ALJUB sudah sepatutnya menjalani rawatan serta pengesahan tahap terkini mental beliau. Patut dihantar ke Tanjung Rambutan sebagai tindakan drastik demi menyelamatkan Party. Kecelaruan yang kritikal dengan perkembangan minda atau otaknya nampak begitu ketara gangguannya, kena chek kat Hospital Tanjung Rambutan tahap atau status otaknya serius atau kronik, ini semua bedasarkan setiap kali makin ketara kelaku yang tersangat berbeza dan diluar kotak pemikiran dan amat sukar diterima akal, antara yang boleh kita pertikaikan bila

1.Sekejap dia kata sudah ada cukup sokongan atau YB yang nak sesegera yang boleh membentuk kera Jagaan Rejim Pakartun Rakyad, sekejap kata ada, sekejap kata kata tunggu, sekejap kata tak pernah kata atau sebut, sekejap kata Media salah anggap, sekejap kata memang dah ada cuma tunggu masa dan banyak lagi ler sorong tarik, angguk geleng. Sampai laaa ni tak tau mana satu yang betoi

2. Macam memang dah sangat benor dia nak jadi Purdano Mentori Malaysia dengan penuh YAKIN & TAWADUK dan memang dah kompom 16 September yang dia bakal jadi perdana Manteri, tang tahun tu bila sampai sekarang nie masih tak tau, agaknya 3 atau 7 kali 16 September kot baru nak jadi atau memang tak merasa seumur hidup, bak kata ramai sekadar hancing kerana kincin merata kot. Mana tak menjadi tanda tanya bila tarikh hari dan bulan dah ada, tapi bila tahun yang tentunya paling lama lama dalam bilangan hari pun tak boleh nak kompomkan

3. Mengaku kononnya berkotak-kotak ada bukti tentang penyelewengan  BN tapi sampai sekarang pun tak sehelai kertas pun dia tunjuk dan dedahkan sebaliknya bukan kertas tapi Video pulak yang timbul.

4. Jam Omega yang gagal di tunjukan sehingga kini yang kononnya ada dalam simpanan bini dia, susah sangat nak ker nak tunjuk? Dan paling ketara paling sukar dipaham benor kenapa perkataan OMEGA boleh buat dia akan merah padam. Mungkin juga Kak One memang suka buat Collection atau guna untuk dirinya. Mana gamaknya OMEGA tu? Kalau diberi Alasan gadai kat Pajak Gadai sebab nak pakai duit pun rasanya boleh jugak diterima Rakyat.

5. Kena periksa mental nya berfungsi atau tidak, kalau diikutkan dah cukup time nak mampos kerana apa yang satu dunia dia kata masa dalam tahanan dia disuntik HIV, pelik jugak tak mampos lagi... dia tau ker beza HIV dengan VHS atau kita panggil video yang macam dia hebat berlakon tu, membalun amoi made in china, mungkin teringat pasal hebat membalun tu yang tetiba kata menCOCOK HIV kot...

6. Sekejap berani, sekejap takut... kalau nak tengok berani nya boleh saksikan masa berceramah, bukan main lagi beraninya, macam-macam amaran yang dia buat, nak itu ler nak ini ler... letih jari telunjuk asyik ditunjuk-tunjuk kesana kemari, tapi bila takutnya pulak dia sorang yang kata ancaman untuk diri dia ler tu yang sekejap lari kekedutaan australia, sekejap ke india, sekejap ke amerika dan banyak lagi, ishhh takut bebenor rupanya macam hilang dua bijik yang bergayut tu.

7. Periksa kesihatan dan paling kritikal kata tulang belakang sakit kuat, tu yang nek kena berubat digerman, memang orang salah nie boleh pulak ke luar negara ker, pelik kalau nak tengok gayanya macam nak mampos jer, pelik pulak bila kat balun Amoi made in china rupanya HEBAT si 7 inci nie, lupa lak pasal sakit belakang, lagi pun sakit belakang nie gamaknya yang buat suka belakang kot!

8. Pasal Perdana Menteri nie macam dia sorang jer dalam dunia ni yang boleh ada cita-cita jadi PM, orang lain jangan simpan cita-cuta nie, tak kira ler apa sekali pun orang nak kata, tetap nak jugak, tu yang pegi ceramah dan mintak dan wajibkan percaya kata dia yang teori RAHMAN tu bila abjad N yang terakhir bukan sepatutnya Najib tapi Nuar, pelik tang sini pakai lak nama pendek. kenapa tak sebut Anwar, rasanya banyak nama yang dia ada lansung tak kena dengan hurf N nie, sama ker. macam Aljubri, al paliwat, Kaki Bunjut dan lain- lain, ishhh jauh benor yop

9. Segala bapak agenda jahat kononya kerajaan inaya dia, kalau nak dikira baratus ribu kali dia menyebut Konspirasi, semua yang tak sebulu atau tak menyokong kerja mulianya membontot maka akan keluar ler perkataan konspirasi, bukan jer pemimpin, tapi hakim, POLIS, tentera, UMNO, BN, Menteri, Doktor, Penjara... dan banyak lagi sampai Jaga dan tukang cuci hotel pun dia kata ada konspirasi

10. Apa saja yang dia buat tentu dia kaitkan dengan DS Najib sebagai Perdana Menteri, Agak-agak ler... altantuya, kapal selam, meliwat saiful malah membalun amoi made in china pun najib dilibatkan, tang mana yang sangkut pun kita tak tau... gamaknya perasan dia macam Najib tengok aksi hebat dia kot dan jeles dengan kehebatan nua kot.

Banyak lagi sebab kenapa dia perlu dihantar ke tanjung rambutan untuk rawatan susulan... itu baru nuar lepas ni sekor lagi on next post... terasa loya dan nak muntah ler pulak, bukan boleh kalau sebuat nama nie... kahak ptuiii... idak aku nak bagi undi dan sokong peliwat sebagai Perdana Menteri.. tak dapat ler yop!




1 ulasan:

ddinbunga berkata...

ASSALAM, ITU DALAM KAWASAN TEMAN BRO, ORANG TAMBUN TAK NAK ORANG LUAR BRO...HANTAR KE TAMPOI SANA PUN BOLEH.

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND