02 Januari, 2014

HARAKAH KENCING LAGI...KUAT KENCINGNYA PAS NIE.!!!

Lagi pendedahan yang teman tengok HARAKAH makin kuta kencing nya... macam meroyan yg makin kritikal. makin terang pulak kita tengok PAS yg makin makan kencing harakah. dah ler cerita kerang yg dikencingnya la nie pasal perhimpunan pulak. memang kuat kencingnya harakah nie. tak hancing ker? ikuti pendedahan sahabat si Semut Black... happy new year bro..

Mungkin disebabkan dah terlalu suka sangat menipu, maka puak - puak Harakah Daily ni dah tak kisah dah dengan semua benda tu. Yang penting niat diorang nak menipu.

Itu je hasrat sebenar puak - puak Pakatan Haramjadah ni sebenarnya. Dan kini ianya mula menular dalam parti yang KONONnya memperjuangkan Islam tu sendiri.

Dari FB Harakah
Kalau Wardina buat kerja macam tu tanpa merujuk kepada kesahihan berita yang dia terima, kita boleh faham lagi beb. Tapi kalau puak - puak Harakah tu sendiri yang buat, apa alasan yang boleh diberikan?

Bayangkan. Demi nak menipu rakyat, diorang sanggup mempergunakan apa sahaja kemudahan untuk menyebar dakyah songsang demi kepentingan diri mereka sendiri tanpa merujuk kepada Kebenaran.

Soalnya, adakah itu tuntutan Islam? Adakah itu yang dijadikan landasan untuk mereka memperjuangkan Islam yang sebenar? Kalau setakat Islam pada nama tapi bukan pada tindakan, baik tak payah!!! Buat mengabihkan masa je.

Jika semalam, banyak jugak komen yang diberikan oleh pembaca blog SH ni mengenai pendedahan yang dibuat oleh PDRM sendiri. SH hanya menyiarkan berita yang disampaikan oleh PDRM sendiri.

Katanya, anggota Polis DiRaja Malaysia menjumpai 4 bilah parang dan pisau disekitar kawasan Himpunan yang diadakan menjelang ambang tahun baru. 

Gambar sebenar milik Syamsul 
Perkara itu sekarang sedang disiasat oleh pihak Polis sama ada ianya ada kaitan atau tidak dengan Himpunan tu. Itu caranya untuk menegakkan Kebenaran. Bukannya buat dakwaan yang bukan - bukan.

Jika pembaca blog SH yang bagi komen kata senjata tu ditinggalkan untuk memburuk - burukkan peserta dan penganjur himpunan sebelum ini, sila tampil dengan bukti kepada pihak Polis. Tak payah nak menyalak kat dalam blog ni.

Sekarang kita tanya balik pada mereka yang menuduh kata senjata tersebut hanya umpan untuk memburuk - burukkan pihak Polis. Adakah apa yang dilakukan oleh Harakah ni betul sangat?

Dah terang, jelas dan nyata Harakah hanya memetik gambar dari orang lain untuk dijadikan propaganda bagi mengelirukan rakyat. Tak nak pulak diorang kata yang Harakah tu menipu!!!

Kalau setakat pandai tuduh orang lain je tanpa merujuk kepada diri sendiri terlebih dahulu, baik tak payah banyak cakap!!! Tak mendatangkan faedah belaka. Duduk diam - diam sudah la. Jangan nak mengabihkan masa tak tentu arah!!!

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND