11 Ogos, 2020

MALAYSIA DIKUASAI BAPUK ATAU DUA ALAM? Artikel 3 Julai 2019.





BAPUK KINI BERKUASA?
Seperti sikap mereka spesis peristiwa Kaum Luth, Apa yg Perlu difikirkan soal dosa dan tuhan? Dengan tuhan pun tak takut apalagi Manusia yg memimpin sekarang terlalu lemah dan peluang depan mata! Janji hidup senang kaya raya, soal akidah atau tanggungjawab sebagai seorang islam peduli apa?

Rata-rata mereka tidak lagi segan atau malu, Mak bapak mereka pun dimalukan oleh mereka, jadi soal org lain, negara, agama atau susila hidup manusia mereka peduli apa! Kalau kerja terkutuk dilaknati oleh Allah swt pun mereka tidak gentar, jadi apalah sangat soal maruah pun. Nak jahanam sekalipun islam, bangsa mau pun negara mereka peduli apa. Kita shj yg alpa sekadar tonton dan tunggu kemusnahan yg bakal datang.

Mereka sedar bersekutu malah kalau menjadi rakan kepada puak komunis sekarang yg berfahaman liberal, menentang serta mahu menghancurkan islam maka sebenarnya inilah peluang keemasan bagu mereka yg sukar dapat lagi akan datang. Tak penting soal prinsip diri sebab mereka telah lama hilang malah sudah tiada dalam kamus mereka apabila keenakan sebagau orang yg boleh disemburit atau dia pula tukar posisi memburit dah jadi aktiviti yg paling sedap dan nikmat. Apa lagi kalau yg turut menjadi pasangan mereka yg ada kuasa besar pak menteri maka tentunya jalan utk mewah dan kaya.

Mereka tahu tujuan puak Fremansion dan segala rancangan memusnahkan bani Ta' Min tanah Melayu atas segala arahan kitab yahudi. Maka kalau menjadi akrab malah jadi rakan akan menjanjikan mereka kaya raya dunia. Soal lepas mati atau akhirat belakang kira.

S7H tertarik dengan amukan saudara kandung mangsa semburit dan pendedehan dari laman facebook yg tiada lagi mahu merahsiakan segala yg diketahui oleh dia. Atas sebab dia sedar sebagai umat tanggung jawab dia sebagai umat islam sebagai kifayah lebih diutamakan dari terus menangung dosa berterusan atau tidak mahu melihat islam dimusnahkan dibumi Ta' Min.

Syabas Umi, tetapi jangan lupa bagaimana kita? Adakah masih terus melihat dan biarkan tanpa rasa bersalah atau kifayah terhadap tuntutan Islam? Walaupun sekadar LIKE dalam isu begini bermaksud kita antara yg menentang golongan yg dilaknati spt ini. Jangan sekadar tenguk dan abaikan. Ianya tetap dikira dan dipersoalkan nanti diakhirat....

Ini pendedahan berani yg dibongkarkan saudara kita..., Zam Yahaya
S7H @ Insha Allah kita share dan khabarkan kpd semua saudara kita

UMI HAFILDA MAKI KHAIRUDDIN BOTOX ๐Ÿฟ๐Ÿฟ๐Ÿฟ

Bila Bapok Tua bercakap ini lah levelnya, bapak segala barua and penjilat. Puiii apa kau kata aku attention seeker tiada kredibiliti. Itu balik pada kau dalam kes melawan Anwar Ibrahim tahun 97/98.

Kau siapa bangsat. Tak ada kena mengena tapi terhegeh hegeh kau ikut aku adik beradik gi court semata mata nak tumpang publisiti. Aku tak perlu cari publisiti murahanlah, sebab Tun M sendiri mintak aku jadi saksi utama dalam kes salahlaku Anwar kerana sayalah penulis surat keramat salahlaku TPM setebal 22 muka surat.

Kau sapa bangsat? Nama pun takde dlm senarai sapina kecuali 2 kakak aku, Azwan and myself yg perlu hadir di mahkamah selama 100 hari. Kau sapa bangsat masa tu sepak kertas kan dok tipu sana sini. Berapa banyak Tauke Tauke Cina yg kau tipu dok jual nama Tun M, nama Pak Lah, konon Pak Lah sedara kau, Anwar sedara kau, mcm mcm kau punya gebang!

Dato KK Presiden Brand Laurette Malaysia sampai mengadu pada aku yg kau tipu dia punya banyak sampai tergadai rumah Mak dia.

Itu belum lagi cerita kau tipu Hamizura Osman 100k, siap bagi cek tendang yg akaun bank pun dah tutup lama sampai Zura buat lapuran polis baru kau kelam kabut call dia and janji bayar sikit sikit. Itu belum lagi cerita Dato Sam korporat kau tipu kata kau rapat dengan Tun M and kalau nak jadi calun kau boleh dapat kan and mintak Dato tabur duit kat kau.

Siap merayu mintak kereta bagai, by end of the day bila nama Dato tak tersenarai dlm pencalunan, Dato call aku cerita segalanya. Banyak lagi kes yg kejilah kau buat belakang tabir setan! Aku tak dedahkan, tapi kau dah melampau nak aibkan aku tanpa alasan kukuh maka aku pun ada hak nak bagi tau seluruh Malaysia sapa kau!

Heran org senajis kau ni Tun M still nak berurusan. Itu belum lagi kes kes skandal kau dgn artis tu sampai bini kau bergaduh dgn dia kan openly baru baru ni. Itu belum lagi Dato KK cerita tolong supply kat kau segala yang meloyakan aku dengar kat Lorong Bukit Bintang. Dato KK ada menyimpan gambar gambar tu and tunjuk pada aku.

Kau cita apa setan? Tak payahlah tup tup semata mata nak jadi barua Jemin n penjilat nak serang aku pulak. Antara aku n Azmin itu hak aku. Dia abang aku yg dah banyak buat arwah Mak Tom menderita n terseksa. Kau tau apa bapok! Kau yg perlu shut up! Sah sah video tu pakar forensik Australia kata sahih.

Biar lah Haziq seret Jemin Jubor ke mahkamah. Kalau nanti Jemin kalah dlm kes nya ngan Haziq, mana kau nak letak muka hodoh kau yg pecah pintu tu?

Ini bukan soal gaduh adik beradik lagi. Ini soal halatuju negara yg amat kritikal. Kepada siapa negara ini harus di serahkan. BALA LAH PADA UMMAH N SELURUH NEGARA KIRANYA KITA MENGHALAL KAN CARA MENBENAR KAN ORG MAIN BELAKANG JADI PM.

Gila weiii, tak sanggup walaupun melibatkan darah daging. NABI NOH PUN SANGGUP LIHAT ANAKNYA MATI KARAM DI DEPAN MATANYA SENDIRI KERANA KEMUNGKARAN. YG MENJADI SEJARAH N IKTIBAR BERABAD LAMA NYA.

Takkan kepada 2 peliwat tegar ni? Azmin tu dari seawal umur 24 tahun bila di tibai Anwar, kau pun tau kan. Dulu kau pun hentam dia kan? Tup tup bila dia jadi MB Selangor, kau terhegeh hegeh lak gi jilat dia apa hal?

So siapa yg tiada kredibiliti? Siapa yg sampah? Siapa yg opportunist? Aku tetap konsisten dari 20 tahun lepas bahawa 2 ekor ni, Azmin and Anwar tetap tak layak untuk menjadi pemimpin apatah lagi untuk menerajui negara ni.

Kalau dorang bukan pemimpin aku pun tak kisah lah lantak lah dosa kamu tu kamu berjawablah dgn Allah, termasuk kau bapok tua. Ada aku kisah selama ni?

Sebab kau bukan pemimpin, tak layak apa pun kecuali menjadi pengampu, pengipas n barua n suka menempek pd perjuangan org lain. Kau lupa ke kau terhegeh hegeh ucap tahniah kat aku di PWTC kata Ummi u are truely a fighter n u have done a lot for the nation n the country. Kau lupa ke barua?

Tiba tiba hari ni pulak kau beralih arah serang aku apa hal? Just because Azmin menteri ekonomi kot kot dapat lah serpihan menyakau nanti. Kau lupa ke setan? Kau terhegeh hegeh mintak no Azmin pd aku lepas dia jadi MB Selangor n kau sendiri ngaku nak mintak duit n projek.

Kau lupa ke selama ni ada ke aku dedah kan kat org? Babi! Orang tak kacau kau kau patut bersyukur sebab kau terlalu najis n keji walaupun dah tua nak mampus 57 tahun dah kau ni, persiapan masuk kubur, sibuk pulak dia mengaib kan kita tak tentu pasal.

Hal aku n Azmin kau tak payah campur lah, biar takdir Allah n mahkamah menentukan nanti. Patut masing masing dah tua buat lah yg lebih baik dari sebelumnya. Buang lah segala kekejian akhlak n sifat kalau ada sebelum nya. Ingatlah mati.

Ini tidak, dah 55 still menjubo lagi ke? Dgn pangkat anak pulak tu. Haziq baru 26, puiii patut sebagai abang dia tunjukkan contoh teladan yg baik pd adik adik ini tidak memalukan keluarga berpuluh tahun dari kes jual bini, lacur kan diri, derhaka n buang Mak mcm sampah selama 6 tahun rompak ratusan juta harta negara sampai tak pasal pasal Timbalan Gabenor Dato Murad terpaksa merengkok 7 tahun dlm penjara kerana ikut arahan Anwar transfer kan 3 billion kpd 20 master account dan salah seorg penerimanya Syamsidar Taharin 200 juta.

Kau lupa ke setan? Dulu kau maki kaw kaw bila Azmin jatuh tak de jawatan. Now bukan main pulak kau menjilat ya

Kau mengaku satu dunia konon kau lah penerbit buku 50 dalil. Puii dasar penipu putar alam. Itu buku terbitan arwah Dato Khalid Jefri. Kau hanya jadi barua tlg jual, sebab kau sepak kertas jer masa tu, tak ade job kan? Bila arwah meninggal dgn bangga nya kau mendabik dada mengaku kau lah penerbit buku 50 dalil....KAU YG PATUT CERMIN DIRI KAU..SAMPAH!

CLIK UTK CERITA PENUH :  SINI)

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND