15 Mac, 2018

LAST ACTION PH DAN DAP FASA AKHIR BAGI MEREKA

ADAKAH ANDA BODOH DAN MEMANG MEWARISI SIKAP BODOLEMBU DAN PERCAYA BULAT KERJA PH?

Kami percaya tidak sesekali...
Dalam taktik yg digunakan oleh PH ketika ini kita sudah tahu bagaimana operasi yg dilaksanakan ketika ini adalah tindakan fasa akhir yg terdesak sebagaimana yg digunakan israel sebelum ini dalam operasi mereka penyebaran freemansion, operasi jahanamkan Iraq, LGBT, Musnahkan Islam, 11 September, Arahtuju Politik Amerika, Penaklukan Palestin, Operasi musnahkan Malaysia dan banyak lagi Agenda yg tersirat.
Fasa akhir yg dimaksudkan adalah penyebaran segala ibu kepada kejahatan dan fitnah melalui media sosial. Jadi tak heranlah DAP dan PH sedang melaksanakan di negara kita.
Hari ini segala fitnah, propaganda, hentam peribadi pemimpin dan apa sahaja yg boleh menghitamkan hati rakyat sehingga termakan hasutan dan mula percaya sedikit demi sedikit...

TEMAN TANYA SEKALI LAGI... ADAKAH ANDA GOLONGAN BODOLEMBU INI?
Kita tengok jer apa isu yg dibawakan oleh PH yg diterajui DAP...
- Kapal Jho Low yg bukan milik dia, dah terbukti dan tiada pun kaitan dengan dia. Milik orang lain, apaka benggong kita kena percaya? Malah sekarang diheret cerita fake dgn tambahan kononnya kapal membawa wang kempen pilihanraya BN. Esok apa lagi yg nak ditambah...
Sepatutnya kalau kita fikir waras tak seperti golongan BODOLEMBU...
Apa yg banggang sangat kapal ke Indonesia kalau nak hantar duit kr Malaysia, binggung sgt guna online atau tranfer ke acc hahaha... paling tidak bodo sgt ka nak guna khidmat kapal Jho Low? Kalau ada duit dalam kapal tu pun sapa pulak yg tengok duit dalam kapal tu dan paling tidak sapa yg bodo tak nak duit? Jadi semua rekaan nie yg tak masuk akai akan disebarkan....
TEMAN TANYA SEKALI LAGI... ADAKAH ANDA GOLONGAN BODOLEMBU INI?

- 1MDB lagi kelakor dan boleh buat senak perut kalau diingatkan balik sebab terbahak gila kita dengarnya. Sekejap duit tu dari Amerika, Israel, sekejap Arab saudi, lps tu Australia pulak.., lepas nie negara mana pulak datangnya duit nie, mungkin bangladesh atau dari tong derma PH ker? Mana duitnya dan kenapa ada kat orang lain dan kenapa dia orang jer ambik bagi balik kat Negara kita?  Kenapalah benak sangat dema nie. Tapi isu yg ditambah tokok diheret sampai la nie utk disumbat supaya dipercaya bulat. 

TANYA LAGI... KORANG JENIS BODOLEMBU ker?
Fasa akhir sebelum penentuan negara di PRU 14, Serangan peribadi kepada pemimpin utama, jabatan, institusi, Agama, Sultan,  Raja, dan apa sahaja yg boleh difitnah dan dimaki supaya boleh nampak aib dan dilihat buruk dan keji.
Apa yg mereka tak buat? PM dilebelkan Penyamun, scandal, serangan peribadi kepada isteri  anak-anak apa sahaja janji dilihat buruk dan aib! Apa sahaja akan diserang  malah apa juga yg BN buat baik untuk rakyat akan dipersepikan sebagai kelemahan, keburukan dan segalanya buruk dan salah.  Tang itulah kerja dema yg sama atau sebijik yahudi lakukan. Untuk menang halal haram, hukum hakam tolak tepi janji boleh hasut.
Tak heranlah sekarang nie kita boleh tengok dajjal-dajjal kecil PH dan DAP atau pencacai Roket ini sedang melakukan kerja fitnah dan menghasut  didalam media sosial spt FB, twit, install dan lain-lain.
Malah utk jadikan ianya nampak macam benar pengkhianat ini akan lakukan keburukan dengan keluar negara dan dapatkan khidmat media berbayar apa sahaja yg boleh disiarkan berita burukan negara, dinampakan semua pemimpin korupsi, menyamun, negara goyah dan kelam kabut dan macam-macam lagi.
Itulah hati dema nak menang biar negara hancur sekalipun, bukan itisan dema...
JADI TEMAN LAGI... ADAKAH KORANG JENIH SASARAN PH DAN DAP SEBAGAI KATEGORI BODOLEMBU?

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tuan yg bodoh kata orang lain bodoh pulak..

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND