13 Julai, 2011

TIPU MATI... TAK MUSTAHIL LEPAS NI TIPU MATI PUCHOK PULAK!TIPU MATI DALAM LAKONAN BERSIH! LEPAS NI TAK MUSTAHIL TIPU MATI LAGI, MATI PUCHOK PULAK. MANA BOLEH MELIWAT DAN BALUN AMOI KEGEMARAN MADE IN CHINA. SAKSIKAN LAKONAN TIPU MATI DALAM VIDEO NI DAN PERHATIKAN MASA KE MINIT 28 SIAP BOLEH KENYIT MATA LAGI. RUPANYA RANCANGAN BERSIH DIATUR BEGITU RAPI TERMASUK SELEPAS 9HB DIMANA SEMUA BARUA-BARUA UPAHAN DAN KENCINGAN ALJUB AKAN MENABUR FITNAH KEPERINGKAT NEGERI-NEGERI LAIN. MALAH DI PERAK SI NIZA NGANGEH SIAP KATA 400 RIBU YANG HADIR DI KEMUNTING. ADEHH KALAU DAH KELINGtong PUN PADA-PADA LER YOP! DI KUALA LUMPUR TEMPOHARI PUN CUMA ADA KURANG 10 RIBU NI KAT KEMUNTING ADA 400 RIBU LER PULAK! MACAMANA PUN SI LAMBEI NI DAH TAHAP GABAN DARI SIJUBRI, MAKIN HEBAT 400 KALI GANDA KUAT AUTA NYA
RAKYAT BERHARAP PIHAK POLIS AKAN TERUS MENERJAH MEREKA DANBUKA SEKADAR DI KUALA LUMPUR 9HB YANG LALU SAHAJA. KALAU PASAI TIPU NI, MATI PUCHOK MUNGKIN JADI NEXT SCENE ATAU EPISODE BUKAN MUSTAHIL. MANA TAK NYA NANTI DIA KATA MANA BOLEH BERJUBUR DAN MELIWAT? TAK CAYA TANYA KAK ONE! KAK ONE SUDAH TENTU DISURUH ANGGUK-ANGGUK. BUKAN MASALAH BESOR PUN, DARI JAWATAN SEBAGAI YB YANG DIPILIH RAKYAT ATAU LEBIH TEPAT LAGI DIA KENCING RAKYAT PUN BOLEH DILUCUTKAN UNTUK SIJUBRI... SO APA MASALAH NAK ANGGUK LAK!
MACAMANA PUN TEMAN BERSIMPATI DENGAN ARWAH BAHARUDIN YANG BERHARAP KELUARGA BELIAU BANYAK BESABAR DAN MENEPUH DUGAAN DENGAN BAIK, CUMA YANG TAK BERKENAN BILA KEMATIAN NYA JUGA DI SENDAKAN DENGAN TUJUAN KEUNTUNGAN SESEORANG YANG GILA NAK JADI PERDANA MENTERI DENGAN APA CARA SEKALI PUN.
TAKZIAH DAN ALFATIHAH UNTUK ARWAH...

APAPUN RASANYA SEBAGAI SEORANG RAKYAT, SEKUPANG RASA SEMUA MAKLUM DAN DAH DAPAT TAHU APA YANG AKAN TERJADI PADA PAS NANTI, YANG PASTINYA SIJUBRI INI JUGA ADALAH BAKAL PUNCA MENJADIKAN PAS BAKAL HANCUR! BOHONG SUDAH SEBATI, BUKAN RAKYAT SAHAJA DIKENCING NYA, PAS DAN PEMIMPINNYA JUGA DIKENCING... APA LAGI BOHONG SELEPAS INI?

1 ulasan:

kinta menjerit berkata...

apalagi suruhan yang dia nak rakyat diperalatkan! TEOH punya pasal sibuk nak SURUHANJAYA, SOSILAWATI yg tentunya ada kaitan pembangkang tak pulak nak tubuh SURIHANJAYA, hikx3 dah dasar kaki Suruh Rakyat

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND