22 Februari, 2012

BLOG ANGKATAN PEMIKIR DI HACK!

Bro AP... Lu punya blog KENA HACK! Mungkin sedar atau tak bro ANGKATAN PEMIKIR BLOGSPOT nampaknya tak dapat dilayari, sekupang baru kejap tadi cuba masuk kelaman AP tapi gagal. Jadi teman nak bagitau AP supaya cepat bertindak, selamatkan blog

Pada rakan-rakan yang mengenali AP kena maklumkan pada AP, teman dah cuba email dan akan maklumkan terus ke FB dema nanti, mengikuti blog AP ni dah lama sekupang ikut, dari sudut bahasanya serta fakta dalam penceritaan dema ni yang buat sekupang menjadi pengikut setia kepada blog nie. Selain tu nampaknya banyak cerita ekklusif sebenarnya yang boleh didapati dalam blog ni, paling teman suka dan jadi tanda tanya sampai sekarang teman masih tak tahu tapi dah dapat agak dema ni agaknya beramai kot.

Apa-apapun teman berharap blog ni dapat dipulihkan dengan segera... hehehe kekadang memang sebagai bloggers HACK ni memang dah jadi asam garam... Macam lesen utk bloggers, yang sekupang tau akhir-akhir nie kebelakangan AP keluar cerita yang menyentuh persoalan tentang ANUAR... Jadi macam biasaler kerja HACK ni nampaknya memang datangnya dari golongan BACUL yang balik pisau dari belakang... HOPIN WILL SEE U AGAIN BRO!

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND