05 Julai, 2012

HANTU BELOT TAK KASI TAU POLIS CARI UNCLE SICK KER?


Nampaknya Hantu dia pun BELOT tak kasi clue yang Polis tengah cari dia, memang sebelum nie pun kita tahu lantang benor suara uncle SICK KER? ni cukup berani kritik t anpa sempadan sekali pun Kebawah Duli Tuanku Suktan Johor sendiri, memang kita tak hairan sebab dalam isu cari populariti ni bukan saja si NEza Meroyan lambei dan Si Lim Boon Cit, masing-masing ada saka meroyan untuk popular, ada yang mahu popular sebab dah lama orang tak ngesahkan dema, macam ahleee politik, bila PRU dah dekat dan tahu nama makin kelam maka ada saja yang dema akan cuba untuk meraih POPULARITI nama dema balik,macam simeroyan NEZAA yang dah makin muak rakyat terhadapnya tau dia makin tenggelam dan mencari lubuk mana yg boleh dikencingkan bagi mengekalkan dia sebagai yb lagi...

Si Uncle nie (idak ler tua sangat pon) nampaknya gagal membaca firasat atau gagal mendapat insting dari the ghost tentang POLIS yang tengah memburu dia, nampaknya hari nie dia kantoi jugak dan ditangkap serta dibawah kemakamah untuk tujuan reman atas sebab menghina dan mengaibkan sultan,esok lusa tentu kita tahu atas sebab apa REMAN Tahanan keatas dia, rasanya banyak yang dah boleh agak bila dia lantang menjadi diantara pengkritik dan pencaci yang cuba menghina Sultan Johor dalam isu Si Neza Meroyan yang tengah mencari Popular bagi diri dia kembali demi untuk kuasa atau tempat sebagai pemimpin kencingan


sebelum ini juga si Uncle ni pun bukan main bangga bila segala kelantangan nya di pick up oleh Malaysiakini sebagai posting dalam portal mereka, malah dia sendiri mempaparkan posting tersebut dalam blognya dengan caption DAKWAAN KARUT ATAU TAKUT? yang mengambarkan yang dia semacam tak kisah tentang kemelut yang bersangkutan dengan menjadikan seorang bloggers atau pelayar maya bakal popular sekalipun dalam bentuk lemparan kemarahan rakyat terhadap tingkah lakunya mengaibkan sultan bermula dari Neza Meroyan sebelum ini (KLIK)

Malah dalam Facebook juga ramai yang tahu sensitif bangsa melayu terhadap golongan penderhaka kepada bangsa seperti ini terutama cacaian Pakartun Rakyat yang sengaja menghina sultan dalam komen nereka diwall facebook. bukan pekara aneh golongan begini yang punyai mulut bangkai berbau longkang kerana kita cukup faham spesis macam nie memang bab caci mencaci ni dah jadi darah daging dema, tengok jerler ceramah Perdana yang dema sendiri pun yang dimulai dengan ayat-ayat pujian kepada Tuhan dan Rasulullah tetapi selepas itu caci maki dan fitnah yang jadi inti ceramah, tak segan silu mencacai fitnah malah pergunakan segala identiti Islam dengan nas dan hadis sebagai penokok tambah dalam ceramah dema.

Dalam facebook teman pun ada yang buat komen bangkai hina dan suruh jilat telor... dan ada yang juga dalam kumpulan penghasut dan pemfitnah yang popular dalam kumpulan menggelarkan mereka Road To Putrajaya pun bukan main lagi mencacai dalam komen, sebaik ada komen yang hentam dema balik tetiba jer komen tersebut didelete kan, bukan stakat itu jer rakan yang dia kongsikan komen caci Sultan ni pun terus tutup akaun mereka dari Public... tu yg pelik kata berAni tapi kecut pulak tetiba, ishhh amendanya jantan melalak tapi menyorok. teman cuba buka rakan yang dia kongsikan cacian dema nampaknya tetiba ditutup untuk share dengan public




Lihat saja dalam blog Uncle sebelum nie cukup berani dia post pasal Yang Amat Mulia Pemaisuri Siti Aishah dengan memaparkan gambar-gambar yang kurang disenangi oleh rakyat. isu ini sebenarnya membuat Uncle SICK KER? meletop bila blog dia menjadi rujukan penghijrah maya yang ingin tahu isu hangat yang dia paparkan dalam blog nya (KLIK).

apapun melohat pada gamabar yang cukup mesra nie pun buat ramai yang buat spekulasi pelbagai andaian, lebihnya yang tak elok ler yop, nampaknya PAS yang bakal jadi gudang menyimpan semua reject rakyat bakal menerima satu lagi identiti jenis manusia dalam group dema, kita didedahkan sebelum ini dengan lambakan artis reject dan terhakisnya atau keluar parti pulak ulama-ulama dan pejuang Islam seperti Dato Hassan Ali dan sekarang kecoj lak pasal Nassaruddin. makin banyak yang terkeluar dari senarai PARTI yang janjikan Syurga nie, kemasukan janda-janda yang gagal dalam hidup yang menyalahkan BN sebagai punca nampaknya makin meriah, hehehe... perlu di ingat spesis hidung belang tentu suka yang amat... hehehe kena tanya Mat Taboo dan Ostad Bad ler... DEMA YANG PAKAR!

Antara yang boleh komer tengok cerita si UNCLE sick Ker yang pelik untuk dapat perhatian ramai pasal anjing... kuat suker nya pada anjing, maleh nak cakap hehehe komer tengok sendiri ler...
(klik)

3 ulasan:

Cheguman Waadat berkata...

Org melayu yg menentang sistem kesultanan hanya berfikir logik separuh tiang. Ibarat berguru tak abis. Kebanyakannya golongan muda yg krg pergaulan dgn masyarakat umum.

besorsebelah berkata...

tuan, blog tuan telah dipaut..pohon pautkan blog teman..ikan sepat ikan yu..tengkiu

sekupangdua berkata...

tq sahabat... hehehe BESOR SEBELAH TU... MACAM PERNAH AKU TENGOK.. ISHHH KALAU TAK SALAH DALAM PILEM AMOI DIBELASAH MADE IN CHINA TU.... hehehe

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND