11 Februari, 2013

KONDO AZMIN DICEROBOH? APA KATA FACEBOOKER?


Rakaman berapa gambar oleh kamera sisi yang dipasanh disebuah kondo yang dikatakan di lokasi yang dirahsiakan? Teman tertarik dengan posting oleh seorang Facebooker. Walaupun isu ini sudah lama kejadiannya tetapi apakah kita tidak boleh melihat dan menilai semula apakah pemimpin yang diperlukan begini? Menurut laman Facebook tersebut...

PANAS! 'KONDO HINGGAP' AZMIN TELAH DICEROBOH, CCTV DIPASANG OLEH ORANG DIKENALI.!

Menurut sumber yang diterima, bahawa Azmin Ali dikatakan ada memiliki sebuah kondominium mewah di sekitar ibukota yang mana akan dikunjunginya sekali sekala jika ada kelapangan. Ruang tamu dan keadaan dalam rumah yang terdapat dalam foto skandal seks tersebut dikatakan hampir sama menyerupai dengan 'kondo hinggap' milik Azmin tersebut. Sejauh mana benar, hanya Azmin yang tahu.

'Kondo hinggap' milik Azmin itu dikatakan telah diceroboh oleh seseorang yang sangat rapat dengannya dan telah dipasang CCTV di dalam kondo tersebut dengan tujuan untuk memerangkapnya. Persoalannya siapakah orang itu..? Dan mengapa CCTV itu dipasang..? Hanya Azmin yang tahu..

Azmin sebelum ini pernah dikaitkan dengan satu gerakan rahsia di dalam parti PKR sendiri untuk menumbangkan pemimpin-pemimpin yang lebih tinggi dalam parti tersebut. Maka tidak hairanlah dengan jawatan Timbalan Presiden yang disandangnya, Azmin sebenarnya mempunyai musuh dari dalam parti itu yang mungkin tidak disedarinya.

Status dan hubungan rapat Azmin dengan Anwar Ibrahim dilihat menjadi antara sebab mengapa Azmin dimusuhi dan dicemburui oleh orang-orang dalaman dari parti Anwar anak beranak tersebut..

Sebab itu ada kedengaran suara-suara dari pengikut PKR sendiri yang meminta dan mendesak Azmin supaya segera mengambil tindakan ke atas foto skandal seks berkaitan dengan dirinya itu. Mereka menyatakan dengan membuat penafian air liur semata-mata adalah tidak cukup tanpa mengambil sebarang tindakan seperti yang dicabar oleh pelbagai pihak termasuk oleh adik kandungnya sendiri

Ikuti kupasan Ujang di sini (KLIK)

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND