26 Oktober, 2014

LAGI SEKOR... DAH TAK DA KER KERJA LAIN UTK PUBLISITI

Ni sekor lagi... Opsss.. Tambah dua ekor lagi, dengan terkembang-kincup lubang hidung dan kekadang tersengeh mintak maaf... Tah untuk apa? Malah tak boleh pulak disoal dan belah lepas tu... Dapat liputan meluas... Dah tak da benda lain ka... Yg ko keluar belanja yg banyak macam tu kan elok bagi jer kat rumah anak yatim ker atau sedekah kat yg memerlukan...

Kala na selamat kan maruah hanjing ada banyak cara lagi la... Pegi jer sergah kat yg makan anjing, bunuh anjing dengan kejam, siar kulit anjing hidup-hidup... Bunuh anjing macam-macam cara dengan kejam... Kenapa tak terjah dan tentang, ajak ler semua yg hadir macam kat pesta yg ko buat tu... Apa barang suruh peluk hanjing pastu mintak maaf dengan kembang kempis hidung ko... Dah takda kerja lain ker sampai sanggup jadi hanjingan...



Ikutkan aku punya pendapat korang patutnya kena taubat nasuha... Kelirukan umat islam la bodo... Jangan kembang kempis hidung korang pasal masuk TV... Kahak ptuiiihhh...

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni buat acara I Want To Touch a Pig pula, bukannya apa nak buang rasa negatif terhadap babi pula.

Kepada yang perempuan tu buat acara I Want To Touch a Cockroach and Mice pula, bukannya apa, untuk buang stigma negatif terhadap lipas dan tikus.

Bila ada yang nak tunjuk pandai, tapi menjadi pelingkup macam penganjur inilah. Apasal tak buat nak sentuk tikus, lipas, dengan betul seperti pakai sarung tangan untuk elakkan penyakit, bukannya itu kempen yang sihat juga? Nak pegang anjing juga, jenis liberal agama pun boleh dipermainkan, sedarlah semua.

Tanpa Nama berkata...

Semoga ALLAH memberkati usaha Syed Azmi

SolitaireHunter berkata...

Disebelah yang baju biru tu bukan ker 'lawyer anjing' anak datuk Johan Jaafar Chairman Media Prima?

Tanpa Nama berkata...

Yang pelik sekali TV3 pun bangang juga..dok bagi publicity buat apa...manusia spesis ni muka pun sama macam bekas MB pakatan kat PERAK aje...macam hanjing juga..

Tanpa Nama berkata...

Depa kata yang baju biru sebelah kanan tu lah 'loyar anjing' yang baru menganjingkan bapanya Dato' Johan Jaafar...

Tanpa Nama berkata...

Puak ni kalau buat program mcm ni tempat aku....dengan penganjur, peserta dan anjing tu sekali aku bg penampar. Aku lebih rela masuk penjara krn tampar puak2 ni drpd berdosa dgn Allah krn bersubahat dengan puak2 ni.. TAUBAT lah weiiii

CEO Siber berkata...

...


(( Loceng Amaran!! ))- Selepas Penjarakan Anwar. UMNO Bersiap Sedia Untuk PENJARAKAN Azmin Dan Wan Azizah Pula!!!??

Dakwaan BerNiat Jahat - Dakwa, Saman, Tangguh 90x. Peguam BODOH!!! ??

Sumber Berita


>> Klik Di Sini <<



MAKIN PARAH - UTUSAN MALAYSIA Kata Pemuda UMNO 'TERLAJAK BODOH'

MAKIN PARAH - UTUSAN MALAYSIA Kata Pemuda UMNO 'TERLAJAK BODOH'



Perjuangan Puteri UMNO BUSUK HINGGA KE USUS - DR.M

Perjuangan Puteri UMNO BUSUK HINGGA KE USUS - DR.M

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND