21 Disember, 2011

NGA KOR MENG CABOR, TEMAN LAPOR jugak ke SPRM!

Bila Nga Kor Meng mencabar teman untuk lapor kat SPRM Pasal tender Long suit, Teman Lapor ler adaker kata teman ni buat-buat bukti, Jam 3 petang tadi teman terus ke SPRM dan buat laporan tentang kes Tender Long Suit  semasa pemerintahan Pakatan Rakyat sebagai kerajaan Negeri. Terima kasih kepada Angkatan Pemikir (AP) kerana memaklum kat teman bila si Nga komeng mencabar teman dalam Malaysiakini supaya membuat laporan, sebagai mewakili hak rakyat teman buktikan teman buat laporan ke SPRM
Sebelum ini teman memang dah buat posting cerita ni pada  16 Disember lalu (klik), komer nilai kan sendiri macam ni punya kes samada menyamun atau tak? komer sebagi rakyat pun ada hak menilai, samada benar atau tak, tak kan asyik dengor ceramah alustaz watikah PAS ni jer, memanjang kena angguk jer asyik nak dengor segala ceramah yang kerajaan sekarang ni korup beratus billion tapi tak buat laporan pun, sebab teman nak komer jangan terlalu angguk jadi teman tak saja bercakap tapi apa ada masalah nak tegak kan kebenaran, sakit hati aku bila si ustaz komeng asyik mengafirkan orang islam jer!

Teman ucap terima kasih kepada semua yang bertanya cerita bila masa teman nak buat laporan ni tadi, untuk pengetahuan  komer bior teman upload balik gambor-gambor sebelum ni, terima kasih kepada semua bloggers yang menyokong teman dan membantu mewawarkan kepada RAKYAT! Terima kasih jugak rakan-rakan bloggers Pemimpin Hadapan, AP, PCT, PISAU, APAI dan lain-lain yang tak tersebut teman, TEMAN DAH BUAT KERJA TEMAN! LAPOR TETAP LAPOR

TENGOK SENDIRI HARGA SYARIKAT BININYA

DAH BAYOR YOP!

SENDIRI TENGOK!

TU DIA NAMA SYARIKAT YG DIAWARD LEPAS TARIK BALIK DARI GODMAN TAILOR

DAH BAGI AMIK BALIK< TENGOK TU DIA TULIS APA KERAJAAN NEGERI



PALING TINGGI TU SYARIKAT RAKAN TIDOR HAHAHA!


YANG PALING ATAS ORAG KUAT DAP TU... TABIR LAGI LER PAS!


TU DIA BARU 4 BULAN LEBIH... SYARAT SYARIKAT BERPENGELAMAN KONON!


24 ulasan:

House PK berkata...

Terbaik Yop!

PAPA GOMO berkata...

Mantap yeop. Kita kasi pickup ini story

hafiz berkata...

Tahniah Yob..
Terus melaporkan...

Tanpa Nama berkata...

salam, tahniah! bangga teman ada melayu berani macam tuan... :)

Shafina Sofian berkata...

SETUJU DENGAN TINDAKAN, BIAR RAMAI-RAMAI KITA TAMPIL BUAT LAPORAN, JOM KITA TENTANG RASUAH

Shafina Sofian berkata...

Ha ha, Mau tak tidur malam penyamun hak rakyat dengan amalan kronisma, tak cukup tanah dan tak cukup katil lah si Ngah Ko Meng

KANJENG berkata...

Nak sngt mencabar Sdr Skpg2 supaya lapor kpd SPRM. Panazzzzzz lah SiKomeng tgh berasap bontot, Terbaiklah skpg, lawan tetap kita lawan

Tanpa Nama berkata...

Mantap BRO, Kita tentang habis-habisan, nampaknya kumeng tak tidor lah malam ini, jom kita kasi attack si PENYAMUN

pak tam berkata...

Salam

PAKAT RAMAI-RAMAI KITA PI BALUN PUNGKOK SI NGAH KOH KOMUNIS NI

Melaka Post berkata...

Syabas bro..!!!

rezqeen hill berkata...

teman suko benor baca cerite daripada deme..

bodo punye si kartun Nga Kor Meng

Anakbukitgantang berkata...

syabas-komfirm mainkan isu ni dalam PRU nanti

Tanpa Nama berkata...

Bro,

apa kata sesape org perak pegi check kedai ni. Kedai baju ke kedai basikal...

Tanpa Nama berkata...

premis ni ada kaaa....atau dia subcon pada sedara belah mak dia??

TOKGURU86 berkata...

terbaik yeop!! ganas!!!

Servant of God berkata...

Tahniah wahai saudara. Memang begini sepatutnya perjuangan kita. Kita bermain ikut peraturan. Bila menang nanti, takkan dorang kata kita tipu kan?

Tapi, dah dasar pakatan haram, mesti kata tipu gak lah!

Teruskan usaha, saudara.

Tanpa Nama berkata...

Kpd sekupangdua teman sokong bebenor keroja yang mike buat. Telanjangkan aje puak2 haramjadah rasis ni. Dipentas2 ceramah PAS,tak ada keroja lain, keroja dia kutuk UMNO, kutuk kerajaan, itu aja yg dia tau. Kekadang teman geram juga bila nengor kutuk hampeeh dema ni. Ape? dema ni elok sangat ke?

Elok sangat yop, berani buat begitu. Bior deme rasa!

budakkampong berkata...

terbaaaikkk le komer, ate nga kok yang mencabar ye dak,mungkin die anggap blogger cam kite ni nyamuk je takleh beri kesan ke die, naaahhhh kan dah kene,panas teman nengok si nga mangkok meng nih,bior die tau rase.. woi nga kok biskut rendam kopi 'o' la ko...

sekupangdua berkata...

Terima Kasih semua yang perihatin ttg perkembangan serta membantu teman dgn posting dan sebagai facebooker

Teman amat berharap kita boleh duduk satu meja dan bertaut, Besar harapan teman kita boleh bersatu menjadi satu divisen perang maya, harap-harap kita boleh bentuk angkatan perang yang digeruni... insyallah kita bersatu didalam saf perang maya...

Tanpa Nama berkata...

dengan pendedahan ini bakal membuatkan nga kor meng...mereng!!!! teruskan pendedahan

Tanpa Nama berkata...

TERBAIK LA YUP, ADA JUGA MELAYU YANG BERANI BAGUN MENENTANG MULUT NGA

Tanpa Nama berkata...

Salam

Bersetuju dengan tindakan berani saudara, haraf ada lagi pendedahan penyelewengan serta korupsi oleh Kerajaan Negeri semasa Pakatan Rakyat mentadbir Perak.

Terbukti mereka lagi kuat bersifat rassis dan menyalah guna kuasa untuk kepentingan diri dan menghimpun kekayaan sendiri.

Amalan fitnah, mencaci dan penyelewengan ternyata merupakan sifat mereka sendiri.

nikajisbodo berkata...

hari ni bca MMsia...br tau ttg blog sekupangduas ni..good job bro..from kedah

WIRA KENYALANG™ berkata...

Terbaek Yop! Kasi dia terduduk diam. Cayalah Yop.

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND