09 April, 2015

HANTU RAYA DIHANTAR MEMBANTU ANWAR IBRAHIM DALAM PENJARA





Rupanya Anwar Ibrahim bukan sahaja dipenjara sahaja malah dikatakan diletak bersama dengan 4 hanturaya didalam penjara, Apa lagi konspirasi yg kononnya BN atau UMNO yang lakukan, lepas jin apa pulak lepas nie. UMNO hantar hanturaya ker pulak macam Raja BumOH nie, kononnya ada 4 ekor hantu raya ada bersama dengan Anwar ketika nie. Jadi korang kenalah tengok video nie, dan pada yg lemah semangat jangan tengok sebab takut nanti kerasukan bila terpandang atau kenampakan sesuatu...

Raja bomoh nie tau kot jeng jangan berapa ekor pulak yang dibelanya selain yg dihantar.. mungkin sebab nak kan jadi asisstant tu yg kak one hantar kot. tu yang jadi ada 4 ekor tu... hadoi... elok-elok la sikit yop jangan sampai hantu raya pun lari... nak tanya kat raja bomoh kita... HANTU RAYA tu lelaki ker perempuan, aww ka atau nyah... naya la korang...    

Apa pun nampaknya Bang Non tak ler sunyi lagi, dah boleh lah suruh dema nie tukang halau nyamuk, tukang nyanyi bila nak lelap, tukang magickan setiap kali makan time... tukar ke KFC, McD< MerryBrown, Pizza, Berger ker dan macam-macam lagi menu yg dia suka...

Boleh gak suruh dia orng seludup masuk laptop atau tap... ala tau lah dia orng buat, ini semua enteng punya kerja pada jin dan hantu raya...

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Raja Bomoh Raja Bomoh...

jasima selamat berkata...

saya menghantar bapa saudara menemui ustaz adi wijaya bin iskandar di kampong Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat, Johor pada hari Jumaat lalu sebagai usaha mendapatkan rawatan traditional. Bapa saudara saya tunjuk website ini dan meminta ulasan / pendapat ustaz tersebut. Diringkaskan cerita pendapat ustaz tu berbunyi begini... "Tidak mustahil bagi manusia yang hidup melakukan apa sahaja demi 3 TA, Harta, Tahta & Wanita..."

jasima selamat berkata...

saya menghantar bapa saudara menemui ustaz adi wijaya bin iskandar di kampong Belahan Tampok, Rengit, Batu Pahat, Johor pada hari Jumaat lalu sebagai usaha mendapatkan rawatan traditional. Ketika menunggu giliran berubat, bapa saudara saya tunjuk website ini dan meminta ulasan / pendapat ustaz tersebut. Diringkaskan cerita pendapat ustaz tu berbunyi begini... "Tidak mustahil bagi manusia yang hidup melakukan apa sahaja demi 3 TA, Harta, Tahta & Wanita..."

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND