09 April, 2015

RAFIZI LEMBU NON KENCING LAGI... MAKIN KUAT HANCING BRO!Makin hancin negara dan makin rosak minda Rakyat dibuat oleh silembubut orang lembik kuat bang non yg kencing merata ikut suka, baru nie bukan main lagi dia canangkan bahawa kerajaan bukan main lagi buat pembaziran kerana membeli kereta mewah BMW yg kononnya untuk menteri dan 
kakitangan kerajaan  diPutrajaya.

Kononya ia dimaklumkan kisahnya tentang begitu banyak BMW 7 series yg pakir di BMW Bandar Puteri, Puchong, siap berjata Negara atau lambang Negara. seperti biasalah mat lembunon nie terus sahaja reka dan buat cerita terus kecoh kononnya negara buat pembaziran dengan membeli kenderaan baru yg mahal, membazir, menyalah gunakan duit rakyat dan segala benda yg buruk dilemparkan... kalau dah kuat kencing nie merata dia tabur sampai sepanjang jalan berbau hancin dan semakin ramai yg kuyup dan lenjun (basah Kuyup) bukan kerana Hujan lebat sebaliknya dikencing siPornjilat bang non nie..   
  
                       terjawab...  bila PUIIIzie kencing lagi.


Nak pulak ditokok tambah sikit bagi kepekatan hancingan dengan KONONnya ada pengadu memberitahu Lembu kaya Bang Non yang pengadu nampak ada keta mewah (BMW 7series) yg berderet di Bandar Puteri Puchong, siap ada lambang negara. 

Nak sedap lagi supaya jadi kuyup dengan mengatakan kali kedua sahabatnya pergi ketempat yg dimaksudkan dan ambik gambar supaya dakwaan tersebut Benar dan tidak direka-reka oleh pengadu, yang tak tahan dengan ayat siPuiiizi nie yg dia kononnya pengadu dikatakan sebagai SAHABAT ANTI RASUAH, Padahal yg dia kononnya bangga dengan sahabat Anti-Rasuah tetapi sebenarnya tak lak nak sebut dia tu Anti-Kencing Rakyat, memang kuat kencingnya tertanya-tertanya tak ker dia ada sahabat kaki kencing pulak,


akhirnya semua terjawab dan Puiiii zizie nie memang kuat kencing, mana nak buat dah kalau mentornya kaki kencing berdiri dia dah tentulah lagi hebat kencing berlari dan paling terbukti hebat dia sekarang nie dah expert kencing sambil menari, apa yg dia buat atau kecoh semuanya diwarisi dari mahaguru bang non yg kini menambahkan Ilmu Pendita dan bertapa selama 5 purnama di gua sungai buluh, dikatakan selepas ini dia boleh hilang atau halimunan tanpa dilihat selepas melakukan kerja balun belakang... bukan semua boleh jadi anak murid Mahaguru Bang Nun, paling tidak untuk layak jadi murid peguruan mesti pandai kencing dan sembunyi anu.. ataupun kencing sambil menari... boleh ka? tak boleh juangan mimpi la bro... Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND