22 Januari, 2010

DISEBABKAN GOMO DAN PANGLIMA... TETIBA TEMAN DAPAT PANGKAT KEPALA ROMBONGAN... KAH KAH KAH!


30Hb ni nampaknya teman dinaikan pangkat sebagai KEPALA ROMBONGAN! Siapa sangka bermula pelawaan sahabat teman si Gomo dan Panglima tanpa teman sedor ramai kengkawan teman menyambut baik pelawaan dema untuk turut hadir (blogger jalanan Perak) yang berminat untuk ke Angkasapuri di Program PELANCARAN BLOG oleh Timbalan Perdana Menteri kita TSMY.

mulanya teman ingat nak pergi dengan sahabat karib teman Abang Tuah... itu punbaru merancang jimat sikit naik satu keta jer... tetapi ramai lak yang menghubungi teman dan bertanya teman bila dan jam berapa teman bertolak, terima kasih yop dan yong. Elok bebenor tu dan boleh kita ambik kesempatan ni dan berjumpa sahabat-sahabat seperjuangan kita yop, rasanya sudah tiba masanya kita sepakat terutama blogger Perak tak kira ler sama ada baru atau lama, mengingati 11 bulan Neraka di Perak sudah cukup pahit lebih teruk dari petai dan jering yop. sebagai tanda persahabatan kita elok juga kita ambik kesempatan ke Angkasapuri sambil melawat sahabat kita terutama Panglima, Gomo serta rakan di dalam BPN. Rasanya tak terbalas jasa dema, blogger-blogger yang bukan jati dari perak dan BPN yang banyak membantu kita dalam perang dialam maya. Pada sahabat blogger sekalian... rasanya kita elok benor bersatu dan lupakan sekejap berpuak-puak, big boss masing-masing, baru atau lama dan segala penghalang yang membantukan kita saling berkerjasama. rasanya eloklah kita bersatu dan membantu sahabat kita yang sedang berperang seperti kita di zaman pemerintahan kuku besi ... serik rasanya bila PERAK yang berdaulat begitu huru hara malah begitu jauh sesatnya akidah rakyat yang dihujani pelbagai isu terutama sehingga sanggup agama dipermainkan yang menjadikan rakyat jadi berpuak-puak terutama sasaran dema bangsa melayu sendiri!

KEPADA SEMUA YANG BERMINAT MENYERTAI ROMBONGAN KE PELANCARAN BLOG OLEH TSMY DI ANGKASAPURI... kerana ramai yang bertanyakan teman (mungkin abang tua kot!) tentang program tersebut teman akan cuba rancangkan dengan baik... insyallah

1. Jika penyertaan melebihi 30 blogger yang ingin turut bersama rombongan mungkin kita boleh ting tong dan pergi dengan sebuah bas, dapat juga kita beramah mesra serta kenal mengenali sesama kita sepanjang perjalanan ke Angkasapuri, disamping tu boleh juga kita semua saling mengenali orang kuat BPN disana.

2. Teman idak ler nak kata confirm pergi dengan sebuah bas... bergantung kalau ramai ler, tetapi kalau ramai yang nak pergi dengan keta sendiri... teman ingat kita boleh sama-sama konvoi dan teman akan maklumkan dimana kita berjumpa sebelum bertolak, kita konvoi sama-sama, walaubagaimanapun teman ingat elok bebenor kalau kita naik bas, dapat rehat dan yang penting kita boleh saling mengenali sesama kita yop.

3. Sseperti biasa kita semua maklum ada beberapa syarat yang telah saya mohon blogger sekalian
3.1 No camera within us, tolong jangan snap masa kita bersama terutama dengan sahabat kita nanti (BPN)
3.2 Teman akan nilai dulu kot-kot mana tahu ada haram jadah menyelusup bersama kita, almaklumler dema ni jenis Perut Hijau... muahahaha

4. Mohon email kat saya di sekupangduas@yahoo.com (klik) Bagi nama, Alamat, Kad pengenalan, nombor telipon, nama blog dan jawatan/kerja mengkomer pada teman, insyallah percayalah teman memegang janji tidak membuka baju miker sebagai blogger

Dengornya dema sambut kehadiran kita nanti ala macam kenduri ler... kan ada bunga telor... pehh jemputan dah macam kehormat rasa macam VIP lak. hubungi teman kalau nak dengor cita lanjut.
SEKUPANG MENYERU SEMUA BLOGGER PERAK! MARILAH KITA BERSATU KERANA SEBESAR LIDI PUN KALAU DIGANDINGKAN BERSAMA, PARANG PUN PASTI PATAH KALAU MENETAK! Jom sahabat semua mari kita perkukuhkan bala tentera kita, rasanya inlah masanya kita bersatu dan membantu sahabat-sahabat blogger kita yang lain yang memerlukan pertologan kita.
DEMI MEREKA YANG BERBUDI RASANYA INILAH MASA KITA MEMBANTU DAN RAPATKAN SAF PERANG KITA! DEMI PERJUANGAN PANGLIMA-PANGLIMA BLOGGER PERAK TEMAN CABAR BLOGGER PERAK MENYAHUTNYA... JOM YOP YONG! MARI KITA BERSATU DEMI MEMERTABAT DAN MEMPERKASAKAN BANSA DI BUMI PERAK YANG BERDAULAT

s/k abang tuah, amak, apai, kunta kintr, jeffry, anak bukit gantang, awekz, pro melayu, topan alam, kph boy, 10 sbh, budak parit, yop perak, yop parit, kanjeng,

36 ulasan:

House PK berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

Ate ngape kena approve dulu ni yop? Mike ni takde telor ke? Jgn lupe ape yang khabo tadi tu ye

sekupangdua berkata...

SALAM

terima kasih sebab blogger ternama ziarah teman, bangga satu kampung, apa yang miker ngelupor tak pasal-pasal pulak, yang terasa benor apakehai nyer... muhahaha. macam nak berhincit jer...

tentang yb zainol yang miker kata membayor teman... iskk iskkk... ayat dah rupa macam nizar gila esin lak. ada ler sejuta dua dia bagi teman lepas tu empat banglo dah teman dapat... sebab miker kata teman tak bertelor silap tu setidaknya teman tak lari yop, disini mintak matinya teman sebagai orang perak yang tak belot. kesian miker, apa yang raban teben sampai gulin pering ngelupornya miker ni.

miker islam teman pun islam, demi Allah tidak sekupang pun YB Zainol bayor teman, kalau teman menipu KAFIR LER TEMAN, JANGAN BUSUK PERUT YOP!

KALAU TEMAN SANGGUP BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH BILA MIKER FITNAHKAN TEMAN KONONNYA YB ZAINOL BAYOR TEMAN... MACAMANA MIKER SANGGUP BERSUMPAH DENGAN NAMA ALLAH YANG MIKER BUKAN BLOGGER BERBAYOR... ADA BERANI?

ITU BARU BETOI TLK ADA TELOR! MUA HAHAHA

OPPS LUPA TEMAN CADANG MIKER LAPOR KAT SPRM DARI BUAT PEKARA 44 KALI DOSA ZINA... KESIAN TEMAN KAT MIKER, TANG MANA SAKITNYA MIKER NIE...

Panglima Perang Cyber berkata...

mari kita bersatu.

nabi kata biri biri seekor akan mudah dimakan serigala dari biri biri yang berada bersama kawan kawannya..

pejuang/// berkata...

Parpukari dah melampau... Dia nak sangat berkenalan dengan pejuang/// secara diplomatik ker kutuk sekjupang bermakna kutuk pejuang/// juga?

Sedar ke dia di mana skg ini? Jangan ingat ini India bro. Kalau aku mula mencarut, mau mak bapak dia aku kaitkan sekali. Dasar HARAMJADAH.

pejuang/// berkata...

Parpukari dah melampau... Dia nak sangat berkenalan dengan pejuang/// secara diplomatik ker kutuk sekjupang bermakna kutuk pejuang/// juga?

Sedar ke dia di mana skg ini? Jangan ingat ini India bro. Kalau aku mula mencarut, mau mak bapak dia aku kaitkan sekali. Dasar HARAMJADAH.

Tanpa Nama berkata...

salam/// pejuang semua...apa ceta ni mamak kau ni tak ada telor ke nak cakap macam tu..kau ni budak lagi..ce kau blajar cam mana nak sopan ngan orang...aku tengok sakarang ni kau mamak memang dah lebih lah ...aku kenal kau ni perut buncit ...aku ingat lah perut kau buncit tu sebab banyak makan duit haram kot ...

budaknakal berkata...

salam/// pejuang semua ...apa hal ni mamak oooi... kau tu budak lagi ...cer blajar cam mana nak sopan ngan orang ...kau dah siasat ke tentang sekupangduas tu aku kenal kau mamak perut buncit ...aku ingat kan perut kau buncit tu sebab kau banyak makan duit HARAM kot ...

Tanpa Nama berkata...

abang... merahkan jer mamak ni! kurang ajar dah

budaknakal berkata...

parpu...kau ni nak kena kutip ke kau cakap macam tu

Tanpa Nama berkata...

perak tak perlukan si house pukirmakni ni, belah ler yop. kalau aku jumpa mamat ni tentu dapat sebijik

budaknakal berkata...

hai ...mamak dah kecut perut ke

Tanpa Nama berkata...

kalau miker berani datang ler ke kuala memang dapat free jer. budak kuala dah lama taram ni

kampongboys berkata...

MEMANG SIMAMAT NI KURANG AJAR SANGAT! KENAPA DIA DIANGKAT OLEH DEMA SEBAB IA MEMBURUKAN LAGI NAMA BAIK SEMUA BLOGGER DI PERAK.

SAYA AKAN TETAP MENYOKONG KEKANDA SEKUPANG DUA! OARNG SEPERTI NI SEPATUTNYA DIAJAR!

chor berkata...

Pada hemat saya house PK ni rasanya dibayar pembangkang, jadi sama-sama kita berhati-hati sebab jenis manusia bergini rasanya wang ringgit di utamakan dari perjuangan yang sebenar, inilah gunting dalam lipatan dan duri dalam daging.

ketua perang berkata...

kenapa celupar sangat simamat ni? apa dia ingat orang perak suka sangat ker dia ni, aku cadangkan kita siarkan gambarnya supaya senang sikit kita kenal dengan simamat ni.

atukrock berkata...

Atuk rasa sudah masanya kita bersatu demi bangsa kita demi agama,bangsa dan negara

bersatu membolehkan kita menjadikan satu pasukan yang kuat, tetapi sebaliknya bila berkecamok ni perlu ada tindakan, HAOUSE P K ini contohnya kita tidak perlukan kerana oarng seperti ini pastinya menjadi tuba didalam nasi kita

bersabar lah sekupang dua biarlah dia saja berbuat dusta pasti ada pembalasannya, entah esok,lusa maupun sebentar lagi!

sekupangdua berkata...

sahabat semua terima kasih kerana komen

sebenarnya perlu kita ingat mungkin this is the game mungkin dia mencarut bersebab atau pun mungkin diarah kan oleh seseorang ... tidak mustahil kerana maklum kalau dibayar ni seseorang akan ikut telunjuk pembayar, apa pun teman idakler menyimpan hasad sebagaimana dia.

soal kecut tak bertelor bukan hal yop, idak sedikit pun teman ketor yop, kecik jer teman nampak, harap bertembong satu hari nanti!

sekupangdua berkata...

sahabat semua terima kasih kerana komen

sebenarnya perlu kita ingat mungkin this is the game mungkin dia mencarut bersebab atau pun mungkin diarah kan oleh seseorang ... tidak mustahil kerana maklum kalau dibayar ni seseorang akan ikut telunjuk pembayar, apa pun teman idakler menyimpan hasad sebagaimana dia.

soal kecut tak bertelor bukan hal yop, idak sedikit pun teman ketor yop, kecik jer teman nampak, harap bertembong satu hari nanti!

sekupangdua berkata...

sahabat semua terima kasih kerana komen

sebenarnya perlu kita ingat mungkin this is the game mungkin dia mencarut bersebab atau pun mungkin diarah kan oleh seseorang ... tidak mustahil kerana maklum kalau dibayar ni seseorang akan ikut telunjuk pembayar, apa pun teman idakler menyimpan hasad sebagaimana dia.

soal kecut tak bertelor bukan hal yop, idak sedikit pun teman ketor yop, kecik jer teman nampak, harap bertembong satu hari nanti!

anak jati perak berkata...

komer masih menunggu bila hancok wak ni nak baersumpah pulak kalau dia betui-betui tak dibayor............

bersumpahler macam yop sekupang dua dah buat!

baru betul lansung tak bertelor namanya

RAKYAT PERAK berkata...

SALAM SEMUA

KENAPA PULA HPK NI TIBA-TIBA JER MUNCUL, ORANG BERCERITA HAL LAIN DIA PULAK YANG SAKIT HAINYA,

PADA SEKUPANGDUA SAYA NAK TANYA SAYA BUKANLAH BLOGGER TAPI MINAT NAK IKUT ROMBONGAN TUAN BOLEH KER, SAYA DAN KAWAN-KAWAN LAIN NAK JOIN. BOLEH?

KAMI BUKAN BLOGGER TAPI KAMI ADALAH ANTARA YANG SELALU MASUK KEBLOG-BLOG TERMASUK BLOG SEKUPANGDUA

Parpu Kunyit berkata...

BLOG HAMPEH!...

Tanpa Nama berkata...

hahaha bagus betol kau parpu kari aku sokong kau

apakata kau join dengan kami semua dalam graoup PAKATAN RAKYAT, kita belasah dia orang semua.

ANYTIME BRADER...... YOU'RE WELCOME TO THE COMPANY

HIDUP PARPU KARI AND PAKATAN RAKYAT!

AKU SI BLOGGER PERAK berkata...

Hoi HOUSE PK!

Kamu ni naip pn tak betui..udah ler tu ckp perak tunggang langgang..ngancuk eh!

Mamak kat mesia ni mmg ngancuk...tgk la mamak kedai makan tu..org mintak teh ais..sirap baginya..bodoh btui.. Kamu parpundek pn sama je spesis ngan ngancuk-ngancuk tu yek!

HOUSE PK! KAMU NI LER PENGHANCUR GENERASI BLOG MAYA MALAYSIA! KALAU GINI SIKAP KAMU, USAHKAN ANJING, BARBI PN XHINGIN MAKAN KAMU. NAJIS KAMU TAU TAK.. NAJISSSS!

KEPADA SEMUA KENGKAWAN BLOGGERS SEMUA, TOLONG LAH.. TOLONGLAH! TOLONGLAH PERSETANKAN PARPUNDEK NI DARI BUMI PERAK NI.AKU TAK TAU KAMU DOK MANA,TAPI KALO ORG RUPER KAMU NI,USAHKAN PERAK, LETAK INDIA PN..ELOK DICAMPAKKAN AJE KAMU NI KE LOJI NAJIS.TU JE YG LAYAK UTK KAMU!

Kuat mana kamu ni dlm blog ni? Beso sangat ke blog kamu tu?Satu MALAYSIA kenai ke?

Pakai blogspot boleh la malaun! kamu buat web sendiri tgk! TAULA AKU KEROJEKAN WEB KAMU TU!!!

KAMU TGK BERAPA RAMAI ORG PERAK MEMBENCI PARPUNDEK KAT SINI! KAMU TGK!

TOLONGLAH MB!! TOLONG JGN BAYOR JIBRAUN MCM NI! KAMU JGN INGAT AKU TAU SAPE BAYOR KAMU!MENGHABIHKAN DUIT KERAJAAN PERAK BAYOR BLOGGER PUKIMAK MCM NI!

PARPUNDEK! PARPU BUTOH!

PENIAGA GERBANG MALAM berkata...

House PK berkata...

Yop, teman konpius len haghi tu mike maki hamun oghang luor semue, haghi ni mike menjulang pule, apekeheinye ni yop? Mike ni memang teman nampok jiwe dah kaco, ate teman tau le mike dibayor yb zainol, tapi usoh le nunjok peghangai mike ghope biawak ni ha, buat malu oghang peghok je nike ni yopn posting mike semue nampok benor yang mike ni gile duit, malu teman yopn ate ngape mike tak sebut blogger2 besor yang juge nolong peghok dulun ate beghape lame dah blog mike ni sebenornye? Mike ade ke mase yang lain tu bejuang? Teman ni dah lame memeghati mike ni, teman tau mike ni sape jadi usohle meghoyan seghupe jande gile talak ye, ape le sgt jase mike ni? Teman tau juge yb zainol keghoje utk sape kat peghak nin ate bunyi mike sekejap panggey bersatu ke, kejap nak membunuh le dah memang seghope la macam bos yb zainol tu.....ghentikan le yobn kang tebongkor ceghite lame mike makan duit dulu buat malu je, teman akab teghuih negok ape mike nak buat lepas ni

------------------------------
Yb Zainol?elo yop,kau jgn men letak je kambeng itam tudoh2 bro!Kau sape bayar? Nizam? MB?

Kau ni pn dh mcm Nizar.Kaki kencing org.Padanla hancing je tiap kali aku masuk blog kau.

Isk panas gua beb ngan lu ni.. gua hentak kang.. pukewakk nyer parpu!


WAHAI SAHABAT-SAHABAT SEMUA!
INI SEBAB MUSABAB KENAPA ANDA SEMUA WAJIB TOLAK PARPUKARI!

http://syilingperak.blogspot.com/2009/12/bau-parpu-sudah-sampai-ke-kedah.html

http://syilingperak.blogspot.com/2009/12/perakoh-perak.html

Tanpa Nama berkata...

Parpukari kian terdesak apabila sokongan PM , DS Najib terhadap KJ bertambah dekat dan kini KJ banyak membuat program bersama PM. Parpukari sudah hilang akal. Tulisan nya bertambah merapu, Pembaca kini tidak percaya akan tulisan nya lagi. Pembaca tahu si Parpukari ini penipu dan inilah manusia yang mahu merobohkan UMNO, Marilah kita bersatu mempertahan kan pemimpin kita terutama pemimpin muda kita.

Anak Mat Lela Gila berkata...

Sebenarnya selepas Anwar, Azmin dll, pengkhianat nombor 9 ialah Parpukari.walaupun nombor. 9 tetapi tetap pengkhianat bangsa, kalau di zaman Nordin Hassan dahulu, hukum dia tembak saja. sorry , hukum dia rejam dengan batu sampai mati si paria ini.dalam perang paria ini dah ken court marshall sebab mengkhianati General dari pasukan perang yang sama. Prebet lapuk khianati general.orang macam ini tidak boleh dibiarkan hidup kerana bagaikan gunting dalam lipatan.

Tanpa Nama berkata...

HOUSE PK?

PK STAND FOR WHAT? HOUSE PuKimak?

MARI KITA WUJUDKAN RESOLUSI MELAKNAT HOUSE PK! INI LAH CILAKA YANG MEROSAKKAN UMNO! BARUA!

\\\ berkata...

HOUSE PK! GUA BKN MENYAMAR,GUA BKN SKUPANG DAN GUA BKN KAWAN2 LU ORANG SEMUA.TAPI GUA PANAS SEBAB LU SUDAH MAIN API NGAN GUA PUNYA BRO!

SEKARANG LU CKP LU DOK MANA!GUA SKARANG ANGKAT GUNI LU!

House PK berkata...

RAMAINYA BARUA UMNO KAT SINI!...
KAH!... 3X

Tanpa Nama berkata...

ANTI SI MONTEL

blogger Montel ni mulanya bertelagah dengan bro Jinggo

kemudiannya bertelagah dengan Panglima perang siber..

kemudiannya bertelagah dengan sekupang 2

jadi nampak benar blogger montel ni yg jahat..busuk hati..

ayoh kenkawan..kita buangkan link blogger montel ni di blog kita..

kita perlu buangkan gunting dalam lipatan ni..

gunting yang mengunting dalam senyap..melaga-lagakan pemimpin negara..

Tanpa Nama berkata...

Anak Kuala Sepetang

Oppp..Oppp..bukan mengunting secara senyap..tapi heboh gila kononnya gunting dialah paling hebat..

Parpu Kunyit berkata...

BAGUS!.. BAGUS!...
TERUSKAN BERCAKARAN BLOGGER PENCACAI UMNO HAPRAK!...
KEPADA BLOGGER PR, APA TUNGGU LAGI BILA PELURU DAH DISEDIAKAN... TERUS SAJA SERANG!...

Tanpa Nama berkata...

alright kita sudah berjaya parpu! apa lagi blog pr mari ita sebar fitnah dan nista kepad blogger perak, ha ha ha, apa lagi wahai kawan ku blogger pakatan rakyat ajak geng kita yang semua ahli neraka kita rosakkan islam ha ha ha

parpu pundek

Tanpa Nama berkata...

aku rasa tai[ing mali juga jadi hantu membusukkan saudara sekupangdua

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND