04 Mac, 2011

HARAKAH HARAM JADAH! EDIT GAMBAR UMI HAFILDA



HARAKAH Lidah Syaitan yang terkenal dengan Cerita Fitnah kali ini menyiarkan di Akhbar "way To HELL" dengan gambar Umi Hafilda dengan gambar yang di edit atau super impose menunjukan seolah-olah dia menunjukan lambang 'A Finger' atau lebih tepat lagi F@#K YOU atau perkataan kegemaran  yang digunakan juga oleh si jubri can I F@#K U bila tiba memuncak nafsu ... hehehe tengah GIAN ler...(KLIK utk cerita lanjut) Di semua kaca TV semalam memaparkan berita tentang pertembungan yang hanya di pisahkan oleh sebatang jalan bila Umi Hafilda bertentang menghadap Tempat ceramah PAS yang mengundang King JUBri, Bukan saja KETAQ bak kata orang utara malah BUNGKUIH anwar macam lipan kudung lari bila tak boleh dengar makin banyak yang didedahkan oleh UMI dalam siri Ceramahnya didalam masa yang sama. Mana tak nya dah macam dilucutkan satu persatu baju dan seluar si Jubri yang selama hari melelong kelentong nya dengan lebai-lebai supaya angguk sajer bila di suruh. Agak heran juga tau pulak malu tapi bila nak buat kerja HARAM JADAH tu tak ingat MALU dan DOSA Pulak!
NUAR KANTOI DENGAN UMI (KLIK UTK CERITA)
Dikerdau Nuar dah macam lari telanjang keliling rumah dan kampung bila Pendedahannya oleh UMI yang juga tak disenangi oleh Orang PAS sendiri, PAS merasakan satu lagi beban BESOR diatas jemala mereka apabila Nuar yang datang bukan membantu tapi menambahkan lagi Benci nya Rakyat untuk bersekutu dengan kaki kencing ni, keluhan ni bukan sahaja berbisik-bisik malah dalam wall FFB, Blog dan laman twitter sekali pun rungutan termasuk PAS KERDAU yang memang tersungkur di sebabkan AIB si jubri ni jadi satu lagi beban pada mereka. Sudah macam  mengelupor bak kata orang Perak, isu basi soal Tunisia atau Mesir tidak ada kena mengena dengan Kerdau tetapi seperti biasa Anwar cuba berbohong dan memperbodohkan dengan kencingnya, kemudian Anwar mula bercakap soal rasuah,kemudian disambut oleh Ummi " Anwar adalah bapak segala rasuah dinegara ini"
Kemudian kedengaran Ummi menjerit "Wahai Anwar dengan orang kampung kamu boleh temberang,cukuplah dengan segala pembohongan kamu" Anwar bagaikan dilempang hinggakan ceramahnya beberapa kali kelihatan amat gugup (Klik utk ceritanya).ditambah lagi bila umi siap sebutkan nama keluarga sijubri yang kaya raya sekarang di sebabkan rasuah, Nuar macam demam tak kebah tak sampai setengah jam ucapannya lalu berhenti dan ANGKAT KAKI. banyak yang merunggut kerana kebanyakan yang hadir kononnya nak tengok macamana si jubri ni memalukan Hafilda tetapi sebaliknya kaki kencing 16 september nie lari dari majlis ni lintang pukang sampai tak cukup tanah. Banyak yang merunggut kerana datang jauh-jauh isu basi jer yang dikempenkan, Rasanya dah kalau macam tuu elok juga kalau disatukan MAJLIS ceramah tersebut biar dema berdepan MUKA, tapi perlulah bawak botol buat spare kalau takut si jubri ni bakal terkencing pulak! hehehe
(klik Gambar untuk cerita Penuh)
Hari ini bukan saja bloggers yang banyak riuh dan bising terhadap KES MEMALUKAN SI JUBRI semalam, malah tak ketinggalan juga bloggers Pakatan yang merungguk terpaksa menepis Kurap yang dibawa oleh siJUBRI ni, Kena full swing (klik), nampaknya selagi ada yang boleh swing kena ler putar alam yang memang menjadi tabiat mereka yang terkenal dengan PAS darul Fitnah, apa saja yang patut dibuat kena buat, lagi pun Nikko JIS akan halalkan untuk kerja-kerja terkutuk ini, Kita tunggu sahaja bila akan keluar Fatwa, fitnah dan pembohongan oleh Harakah MULUT BANGKAI dan Suara SYAITAN Keadilan nak buat fitnah.

8 ulasan:

Awanama berkata...

sepatutnya HARAM kan saja Akhbar NERAKA ni, Makin ramai yang akan sesat dan terutama nya orang Islam khasnya Bangsa Melayu akan bertelagah sesama sendiri
Saranan Kepada UMI Hafilda seeloknya saman sahaja dan jangan bagi muka pada saudara syaitan

ANTI JUBURAN @ AL FITNAHTUL DARUL LAKNATULAH!

BUDAK BENTENG berkata...

MEMANGNYA DIHAPUSKAN TERUS SERTA DIBAWA KEMUKA PENGADILAN AKHBAR HARAKAH NIE, PADA HEMAT SAYA INILAH PUNCA KERETAKAN BANGSA MELAYU DAN KEHANCURAN ISLAM ADANYA

Perghhh Kiri Kanan berkata...

Salam Sdr,

Memang tidak boleh di nafikan Harakah memang selalu buat kerja terkutuk ini, mengkin di bayar tinggi, jadi soal Dosa atau berdosa bukan jadi persoalan untuk mereka menerbitkannya. Sebelum ini juga teknik menampal gambar seperti ini pernah mereka buat terhadap Ds Najib dilihat seperti duduk disebelah PM kita adalah Altantuya walaupun gambar seebenarnya adalah Datuk Lim Ken yaik, malah Tun dan Paklah juga tidak terkecuali bila di tampal lambang salib di topi yang di pakai.
Hancur! hancur, hancur PAS HANCURRRR!!!!!!!

Awanama berkata...

dulu gambar antantuya di super impose selah duduk disebelah najib, sekarang umi pula di ubah seolah kurang ajar dengan simbol lucah. apa nak jadi dengan akidah orang pas

Awanama berkata...

dulu gambar antantuya di super impose selah duduk disebelah najib, sekarang umi pula di ubah seolah kurang ajar dengan simbol lucah. apa nak jadi dengan akidah orang pas

PAK TAM berkata... berkata...

Pak Tam ingat depa ni dah macam yahudi yang buat semua kerja-kerja terkutuk lagu ni. Dah cukup terang depa duk buat perangai macam setan bagi sesat orang islam. macam ni ka yang nak diangkat sebagai pemimpin? pakat hanchok la negara

Awanama berkata...

aku sebenarnya ahli UMNO dan ikut PAS sebab Ds Anwar yang di inaya oleh TUN, tapi sejak akhir-akhir ini rasa bersalah pula bila setiap kesalahan PAS cukup senang di ampunkan, mula-mula memang aku suka sangat dengan setiap berita didalamnya, ceritanya banyak yang panas. kepincangan dalam kerajaan Malaysia pimpinan Tun Abdullah sehinggalah sekarang oleh Dato' Najib
Aku mula rasa seperti kita dibodohkan, semakin banyak pekara yang tidak benar serta fitnah yang tanpa usul siasat. Pekara yang paling aku tidak boleh terima bila terasa ISLAM semakin dihina, penceramah dari bangsa asing yang kafir diangkat menghina orang melayu terutama yang ahli UMNO, mereka sesuka hati mengkafirkan Ahli UMNO dan kadang kala disambut dengan laungan Allahu Akbar. Kaddang-kadang aku terasa juga sebab Ibu, Bapa, Datuk terutama Moyangku yang juga merupakan seorang dari pejuang yang menuntut kemerdekaan. Aku harap dalam isu agama tidak perlulah golongan kafir mencampuri hal ehwal Islam, apa lagi membaca ayat Al Quran sesuka hati didalam ceramah PAS. bagaimana pun dalam kes begini aku dengan hati terbuka TIDAK setuju dengan Majalah Harakah. aku harap tuan-uan juga mendoakan supaya Fitnah sebegini akan dibalas oleh Allah demi melihat semangat saudara muslim diantara kita.
Aku harap kawan-kawan lain dapat menerima aku kembali. Demi tuhan aku juga tidak akan meyokong kerja FITNAH yang dibenci Allah, Semoga Allah memberi pembalasan yang setimpal dengan se siapa yang berhasad buruk serta memfitnah kebenaran.
terima kasih

Awanama berkata...

berat sek umno ni tobat lah wei...kiamat semakin hampir itu pasti

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND