10 April, 2011

SEKUPANGDUA IS BACK!!! HACKERS PR MEMANG SUKA BELAKANG... HEHEHE

TAK APA LA BRO!!! Teman tak marah kalau nak HACK blog teman, Dah kalau suka MAIN BELAKANG nak buat macamana! Teman pun dah tak kisah sangat kalau lu nak HACK blog teman, kalau kena kat blog teman pun tak kan teman tak boleh buat yang baru, macamana pun teman ucap terima kasih kat lu yng HACK blog teman, iu tanda nya lu pun selalu ziarah Blog teman ler... Teman nak ucap terima kasih kat kengkawan yang membantu teman memulihkan semula laman Sekupangdua serta memaklumkan kerja MAN BELAKANG ni, teman bukan kesah sangat sebab dah jadi kesukaan sesetengah Manusia yang suka sangat main belakang ni, Taiping central, Parang pedang, Budak benteng, Kamunting, Apai dan banyak lagi yang bantu teman untuk kembali semula, lebih-lebih lagi ada yang sanggup bagi teman guna Blog dia orang sendiri untuk aktif berbelogging bila dengar dan tahu blog teman kena hack, Alhamdulillah semunya kembali berfungsi semula seperti biasa, Tarak kira balun tetap balun, tapi teman bukan kaki belakang macam bloggers PR yang dah jadi kegemaran dia orang yang suka sangat Main Belakang ni, mana nak buat, dah bapaknya suka yang tu... tak salah lah anaknya punyai minat yang sama.
Pada kawan-kawan teman saja nak bagitau dari mana punca yang teman tahu bila datangnya melalui Loncengwangsa.blogspot penyakit ni yang membuat teman tidak boleh sign in selama 90 hari untuk di pulihkan, bila teman terus cari puncanya tertera datangnya dari telokbakong.com, yang kawan teman cakap pencacai Nizar Ngangeh! jadi berhati-hatilah dengan blog yang suka main belakang nie... aduihhh kenapa la yang belakang cara dia suka, jadilah jantan! Bak kata kengkawan teman... Potong la KASI ANJING MAKAN, lagipun kan korang suka sangat belakang he he he .... Nuar suka tu bro!!!.... PASSWORD!!!

4 ulasan:

hafiz berkata...

Gempur sampai hancur...

sekupangdua berkata...

TQ FIZ, BIAR SAMPAI BUNGKUS!!!

Awanama berkata...

SELAMAT KEMBALI BERJUANG BRO, kasi hapuskan si pemain belakang bro, dilaknat tu

Kanjeng berkata...

aku ingat ini pun kerja TAMBI jugak kot! TAMBI BANYAK JAHAT WOOO. ok geng jom perang!

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND