28 Jun, 2012

DEMI NASIB ANAK-ANAK SEKOLAH AGAMA (ISLAM) RAKYAT, TAMAN PEGOH KITA TURUN SOKONG PADA 1HB NIE

BERILAH DEMA SEKOLAH YG SELESA DENGAN YANG ADA SEKARANG  DIBAWAH KEMAH
BERTALU-TALU TEMAN DAPAT SMS, PADA 1HB NIE AKAN DIADAKAN PERHIMPUNAN BAGI MENYOKONG PEMBINAAN SAR (SEKOLAH AGAMA RAKYAT) DI TAMAN PEGOH, SEKSYEN 18 (DIBELAKANG PASAR BINA) , JANGAN KOMER LUPA PUKUL 9 PAGI KITA BERAMAI KESANA, DEMI NASIB PENDIDIKAN AGAMA ANAK-ANAK NIE WAJIB BAGI KITA BELA NASIB DEMA, TEMAN HARAP BENOR YANG AGAMANYA ISLAM NAMPAKNYA KITA KENA HADIR SEBAGAI SOKONGAN

PADA LIM BUNCIT TOLONG JAGA SENSITIF ORANG-ORANG TAMAN PEGOH DAN DESA AMAN, BUKAN KITA TAK TAHU BILA DIA MENCABAR DAN BERSEKUTU DENGAN PAS (PARTI AJARAN SESAT) SEDAYA UPAYA MAHUKAN BANGUNAN ITU DIROBOHKAN NAMPAKNYA KENA BERHADAPAN DENGAN PENDUDUK DISINI YANG MEMANG DAHAGAKAN BANGUNAN BAGI ANAK-ANAK MEREKA MENDAPAT PENDIDIKAN AGAMA ISLAM. 

MENCABAR PEMBINAAN INI BERMAKNA MENCABAR JABATAN UGAMA ISLAM PERAK, BERMAKNA MENCABAR KEBAWAH DULI TUANKU SULTAN PERAK YANG DISAYANGI SEBAGAI PENERAJUNYA, YANG BERTANGUNG JAWAB TERHADAP AGAMA ISLAM ATAU KETUA AGAMA BAGI KITA.

KASI INGAT INI MUKA ORG LUAR YANG BANYAK BUNYI CAI SI LIM BUNCIT
KOMER TENGOK LER MUKA-MKA NIE YANG MEMANG GAMPANG MENYOKONG KAPIR HARBIK, PAKAT KITA SEKEH JER DEMA NIE KALAU TERNAMPAK NANTI, BUKAN SAJA ISLAM DIPERENDAHKAN, PODAHHH DAULAT KAN ISLAM KONON, ISLAM YANG DAH BERDAULAT TAPI DEMA JER YANG TAK MENDAULATKAN, LEBIH FIRAUN YANG MEMANG TAHU TENTANG KEBESARAN ISLAM DAN MENENTANG TERANG TANPA MEMPERTIKAIKAN KEBENARAN ISLAM ITU SENDIRI...

DI SIMPANG PULAI PUNYA LER BESOR SEKOLAH POI LAM @ (SEK CINA) DAN TAK ADA SESAPA PUN YANG MELARANG DAN KECOH, SAMPAI SEKARANG NI MAKIN BERTAMBAH BESAR SEKOLAHNYA, TAK SAPA PUN KECOH DAN BUAT DEMO, RAKYAT TAK AMBIL KISAH ALIRAN KERANA INI HAK KAUM YANG ADA DI BUMI MALAYSIA YANG MERDEKA, APA SEBAB DIA DAN SEKUTU HARBIK PARTI AJARAN SESAT BERIYA-RIYA NAK RUNTUHKAN SEKOLAH TU KENAPA? 

APA SEBABNYA YANG SI LIM BUNCIT DAN HAPRAK SI PARTI AJARAN SESAT YANG BUKAN PUN ORANG ASAL DISINI MELALAK MACAM ANJING DAN RIUH SERTA KECOH MACAM BABAI MAKAN PETANG? MEMAN KORANG BALACI KAFIR HARBIK MENJATUHKAN ISLAM! 

JADI JANGAN LUPA KITA HADIR SEBAGAI SOKONGAN DI:

TEMPAT  :  KAWASAN BINAAN SEKOLAH AGAMA RAKYAT ( BUCU PADANG)
                    TAMAN PEGOH, DESA PAKATAN, BELAKANG MOBIL DESA AMAN
JAM         :   9 PAGI
TARIKH  :   1HB JULY, 2012 (AHAD)

INSYALLAH DEMI NASIB ANAK-ANAK DAN SYIAR ISLAM...

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND