15 Oktober, 2012

AKIBAT PENDEDAHAN UNTUK KRONI, ANJING MEROYAN LEPAS GERAM KAT BILLBOARD

Selalunya sebab bersalah yg lepas geram macam nie... 
Mungkin panas dan tak boleh jawab bila baru-baru nie pendedahan seorang bloggers tentang penyelewengan kuasa bila Menteri Besar pakartun roket didedahkan dengan pemberian serta meluluskan projek jalan dengan segera, siap tanda tangan lagi.

Nampaknya jawapan KANTOI sebab tak tertepis lagi jadi anjing Pakartun Roket melahirkan betapa busuk perut ini dengan melemparkan cat keatas billboard Gaint Menteri Besar negeri Perak di Pejabat  Majlis Pembandaran Manjung kira-kira jam 5 pagi tadi . 

Sebenarnya dah banyak kali dan bukan heran pun kerja hanjing roket dah macam tu tabiat dan habitat semula jadi, mula-mula dulu mungkin agak terkejut, tapi bila dah selalu benor jadinya macam nie , dah tak heran lagi dah, lepas tu dema pakat tuduh orang lain yang sengaja nak inaya Dema. kita paham benor yop dan bukan heran lagi memang kita tau jenis yang tak bertelor atau spesis aww ni dah memang macam nie, suka sangat main belakang, bukan berani sangat dema nak buat depan-depan sebaliknya buat kerja BELAKANG-BELAKANG kira.

Nampak sangat nya tak cerodik yop! bak kata perak cerodik buah peli€$$€€¥. Tak pa ler yop jenis yang suka sangat main ikut belakang ni dah tentunya bukannya bertelor yang berani berdepan, dema ingat dengan cara begini orang suka dan dema puas hati? hehehe... di Gelakkan orang lain adaler... mana tidaknya, nak tunjuk samseng tapi main belakang, sama jer ler macam yang ain't got no balls... hehehe... kepit suara sikit tu.... hahaha

Macamana pun terima kasih kerana telah memperlihatkan betapa moral Pakartun Roket terhadap masyarakat yang hanya berani MAIN BELAKANG, dan spekara lagi nampaknya terbukti benar ler kot memang ada singlap dan samunan reta rakyat bila mengarahkan peruntukan diberikan pada kroni supaya repair dan menaik taraf jalan kepada tah nama macam China yang punya dengan arahan peruntukan khas untuk kontraktor  yang nampaknya kuat hubung kait bukan setaka tKRONI jer...

Jom... tengik sapa yang dah hilang telor,pecah atau di makan musang hehehe...

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND