04 Disember, 2012

TERIMA KASIH! ADA OLE-OLE UNTUK RAKAN KE 300...

Rakan Ke 300 + ada suprise dari sekupang....

Atas pandangan anak teman ' AYAH... KENAPA TAK BAGI HDIAH UNTUK KAWAN AYAH YANG KE 300?'... Jadi teman nak ambik kesempatan kat sini nak maklumkan kepada Rakan teman yang ke tiga ratus keatas blog teman, jadi teman ada sedikit goodies untuk ini, tak ler nak bagi keta sebijik atau makan angin tetapi rasanya sekadar top up credit atau pun sekadar duit broadband untu bulan nie hehehehe....

Teman tak lak kejam pada yang terdahulu dah jadi rakan, sebaliknya dari yang dah jadi rakan teman yan ke 290 ketas sehinggalah lewat minggu ini (12am Ahad ini) boleh jugak try, bagi fare ler pada semua, lagi pun bukannya ramai mana yang jadi rakan teman, kalau di ikutkan anak bongsu teman pun dah punya lebih 2000 rakan diblognya, kalau nak dibandingkan dengan teman jauh benor yop! itu pun dia baru jer buat blog setahun lebih jer...

Insyallah minggu depan teman akan maklumkan siapa yang luck utk goodies atau cenderahati sekupang nie, senang jer caranya, apa yang perlu komer buat ialah add sebagai rakan sekupang dan jawab soalan ini...
APAKAH TAJUK PALING PANAS DAN PALING RAMAI DISINGGAH PELAWAT @ PEMBACA DI BLOG SEKUPANG DUA?

Jawab di komen dibawah atau email ke Sekupangduas@yahoo.com (identiti dirahsiakan) atau anda juga boleh menyatakan terus di bahagian komen posting nie atau di INBOX di mana-mana FB Teman yang menyiarkan posting nie. KLIK SINI atau KILIK INI pun boleh untuk singgah terus ke FB teman

Jangan lupa tinggalkan nama, tel, Rangkaian H-Set anda (contoh : PERPAID / maxis) asal dan email anda pada teman, kalau tak keberatan boleh terus nyatakan dibawah (komen) atau Inbox atau email kalau takut identiti anda diketahui ramai, Insyallah teman akan rahsiakan segala butiran... selamat mencuba dan terima kasih kerana mahu jadi rakan Sekupang....TERIMA KASIH dan TERIMA KASIH SEMUA...

2 ulasan:

Apple Biru berkata...

Salam.Blog hebat ini telah dipautkan.Mohon pautan semula ke blog saya.
apple-biru.blogspot.com.tkiu

ddinbunga berkata...

ASSALAM, HEBAT!!!

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND