11 Disember, 2012

FACEBOOKERS, BLOGGERS, TWEETERIAN & PELAYAR MAYA MAAFKAN TEMAN YOP!!!

TERIMA KASIH SEMUA....

Semenjak dua nie teman memanjang sibuk denganurusan keroje, kadang-kadang sempat menjenguk jer apatah lagi nak menulis... bukan pasal malas tapi masa tu yang tak berapa ada, keadaan kesihatan juga tak berpa baek, macamana pun teman tetap bersyukur dengan pemberiannya, itulah dikatakan nikmat yang Allah swt bagi, tak adillah semua nikmat kita hendak yang seronok dan senang saja, kekadang yang perit itu lebih dihayati dari  nikmat senang kerana kita lupa sekejap bila hidup senang,  almaklumlah yang senang ni kekadang tak terasa sangat tetapi bila mula susah mula menyedari kesenangan yang dimiliki itu rupanya sudah berakhir, jadi pada hemat teman yang duka atau perit itu lebih dihayati dan ketika itu kita mula menyedari yang kita sebenarnya senang hingga lupa selain senang adanya susah atau perit... Alhamdulillah teman tetap bersyukur dengan apa yang Allah Berikan, susah atau senang teman tetap bersyukur adanya

Teman juga nak memohon maaf, menyusun jari sepuluh terhadap beberapa pekara sebelum ini yang teman tak dapat nak selesaikan... antaranya ada yang meminta supaya blog mereka dipautkan di blog teman (Blog List ), ada juga yang inbox atau emailkan teman bermacam-macam soalan serta bantuan ataupun pandangan, ada juga yang telah listkan blog teman dalam blog sahabat semua, ada yang mintak teman dapat hadir dalam majlis dema, ada yang menjemput teman join aktiviti dema, ada yang mintak teman bantu membina dan pandangan atau panduan dalam duania berblogging... dan banyak lagi yang teman kadang kala terlepas pandang.

Jadi sehubungan itu teman memohon maaf dan mintaklah sesiapa sahaja yang hmasih belum teman listkan dalam blog teman tolonglah lentakan alamat blog kalian di Komen dibawah agar teman boleh tunaikan semua permintaan yang tertinggal, jangan salah anggap! teman tak pernah down gredkan permintaan sahabat semua, bagi teman tiada yang baru atau lama, tiada yang otai ataupun yang bongsu, Insyallah akan teman cuba upayakan secepat mungkin! 

Begitu jugak dengan rakan  FB teman (klik) yang sekarang ni hampir mencecah 500 permintaan sebagai rakan masih dalam menunggu, bukan teman tak nak approve sebaliknya akaun teman dah maksimum, memang salah teman sepatutnya kenaler kemas kinikan yang ada dalam rakan yang lansung tidak aktif sebaliknya memberi laluan terhadap yang ikhlas nak jadi rakan, teman harap kalian dapat bersabar, insyallah teman akan cuba kemas kinikan nya nanti... Pada dasarnya teman tak nak bukak akaun yang ke dua, sebabnya takut tak jaga dengan baik, sebaliknya jika ada yang nak join boleh ler join di Page teman (klik) teman mohon ampun dengan segala kesilapan teman yang lalu... Insyallah teman akan sedaya upaya membetulkannya sebelum berakhir Disember nie

Apapun pada yang mahu meninggalkan pesan bolehlah tinggalkan dalam Inbox mssge FB teman atau email terus ke sekupangduas@yahoo.com insyallah nanti teman akan jawab ataupun selesaikan secepat yang boleh
Tak lupa juga kepada bloggers yang ada terutama yang ada kaitan dengan Negeri Perak, tak bermakna bukan ada kaitan dengan Perak tak boleh bersama teman dan rakan lain, apa kata pakat join bersama dengan PCT atau perakcybertroopers.com yang teman nampak banyak diantara rakan yang menyokong serta membantu teman teutama dengan isu yang sedang teman hadapi, terima kasih semua, teman tak sangka pulak ada yang turut sama dengan teman dalam beberapa isu atau pekara sebagai penyokong ataupun bersama teman, teman memang terhutang budi dengan kalian apabila dema nampaknya sampai sanggup adakan lencana tanda sokong sekupangdua (seperti logo  diatas) tak terbalas budi kalian pada teman, hanya Allah jer yang membalasnya. 

Jadi... teman nak memohon maaf atas segala yang tertunggak serta terleoas pandang, Insyallah akan teman perbetulkan sebaik mendapat permohonan kalian terutama dalam meletakan blog anda diBlog list teman. Terima kasih semua... mudah pada teman, selagi siapa sahaja satu arah perjuangan, maka memang layak lah dia menjadi diantara panglima dalam satu saf perang maya... 

2 ulasan:

Mackshinoda Akira berkata...

Dalam kesibukan akan dtg kelapangan...masa itulah semua akan sama berganding tangan...kelangsungan hidup mesti diteruskan..perang tak dapat dielak..Insyallah Tuan..we ready for battle!!!!!!

sangkakala berkata...

salam bang..minta tolong abg linkkan blog saya dalam blog abg ni..tq http://sangkakalajari9.blogspot.com

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND