09 April, 2013

ADA MELAYU SANGGUP JADI BARUA YAHUDI?

Jangan komer tak tau, kalau dah hatinya yahudi maka beruoa macamana pun hatinya tetap hitam, kejadian seperti ini membuktikan kalau dah ikutannya pembawa kemusnahan, majlis agama seperti ini pun akan ditolak mentah kerana fahaman, menyedihkan bila ditegur tentang kerosakan akhlak maka seperti seorang yahudi lagaknya menafikan bila islam mahu dikongsi, bukan sahaja nama Allah sahaja mahu dikongsi sebaliknya perbuatan munafik serta syirik begini pun di anggap benar dan di halalkan hukum, tak heran melayu yahudi nampaknya sudah ada dalam Pakartun roket!!!

VIDEO : AHLI PAS MENGAMUK BILA DILABEL SEBAGAI "BARUA YAHUDI".....


Korang tengok sendiri apa yang dilakukan oleh ahli PAS nie. Depa nei panas telinga der bila Fakta dijelaskan tanpa berfikir panjang terus makian jadi pematah kata. Akan tetapi dengan makian tak mampu menghalang fakta. MKP rasa depa nie dah dihitamkan hati serta dibutakan mata. Inilah makluk ALLAH diakhir zaman. Islam diperkotak-katikkan demi mempertahankan individu. Gampang punya tok-tok cai Anwar-Aljuburi nie..

Mereka yang mengaku lebih "ISLAM" dari orang lain mengganggu pembentangan kertas kerja Tuan Haji Naser Disa bertajuk "Ancaman Terhadap Kedaulatan Islam Agama Negara" di Seminar Mendaulatkan Islam Agama Negara (SEMAIAN) pada 6hb April 2013 di Dewan Besar Institut Tadbiran Islam Perak (INTIM).Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND