28 April, 2013

PEREMPUAN BOGEL DENGAN BENDERA BN ADA KAITAN DENGAN NURUL?


Sebelum ini begitu panas bila seorang perempuan yang tidak dikenali berbogel dengan memegang bendera Barisan Nasional sebagai salah satu cara provokasi dan fitnah kepada BN yang mahu dicalarkan dengan imej buruk nie.


nampaknya bukan sahaja dengan sabotaj dengan pelbagai lontaran bom, letupan, botol atau bom petrol dan macam-macam lagi sebagai satu usaha menjadikan pengundi takut ataupun sebagai amaran dan ancaman bagi tujuan rakyat takut mengundi atau mahu pengundi tidak keluar kerana takut dengan pelbagai keganasan dan ugutan


Nyata semua mencari punca atau siapa sebaliknya sebagai dalang yang cukup jelas kita tahu tentunya bukan BN atau pun kompenan yang mustahil Bn sendir yang mahu aibkan parti sendiri. Hari ini dimerata Blog telah mendedahkan siapa sebenarnya watak itu dan siapa dalang disebaliknya, maleh teman nak cakap komer tengok dan pikior ler sendiri siapa Amoi Nie?
hahaha... kantoi beb, 

Kalu dah bapak borek anak tentunya rintik, kalau dah lucah dan kotor otak jadi anaknya pun sama lah jugak, manakan tidak anak bapak ler katakan

Gempar baru-baru ini apabila media fitnah pembangkang menyalak bagai nak rak kononya pelaku seks seperti gambar di atas adalah penyokong tegar Barisan Nasional. Namun, gambar di atas menjelaskan segala-galanya. Perempuan gila seks itu memegang bendera BN sambil bogel bertujuan untuk memburukan imej BN semata-mata. 

sukanya dia... ish ishh


Apakah ini komplot busuk pembangkang bersama perempuan cina yang gila seks di atas. Hubungan mesra antara perempuan tersebut dengan Nurul Izzah menjelaskan pada kita bahawa perempuan gila seks itu adalah penyokong PKR yang tegar. 


Kesian beb aku tengok cai PR. Tertipu dengan cina perempuan gila seks tersebut hanya kerana mahu raih undi rakyat. 

Tiada ulasan:

ANDA JUGA MUNGKIN MENCARI INI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cerita kengkawan

YANG SEKUPANGDUA SELALU ROUND